Αυτός είναι ο 'δράκος' του Αμαρουσίου

Αυτός είναι ο 'δράκος' του Αμαρουσίου

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 30χρονου, που συνελήφθη προ ημερών στο Μαρούσι και κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατ΄εξακολούθηση (pics)

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 30χρονου "δράκου" του Αμαρουσίου, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Πρόκειται για τον ΚΟΥΤΖΗ Εμμανουήλ-Ευθύμιο  του Συμεών-Παναγιώτη και της Αικατερίνης, γεννηθέντα στις 22-10-1986 στο Χολαργό. Ο 30χρονος συνελήφθη στα τέλη Μαΐου στο Μαρούσι και κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατ' εξακολούθηση.

Αυτός είναι ο 'δράκος' του Αμαρουσίου
Αυτός είναι ο 'δράκος' του Αμαρουσίου

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων, καθώς και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΛΑΣ παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875115 και 210-6875116 του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Δράκος' Αμαρουσίου στον ανακριτή: Ήθελα να αγγίζω, όχι να βιάσω

'Πληγωμένος από τις γυναίκες' δήλωσε ο 'δράκος' του Αμαρουσίου

Πέντε τα θύματα του 'δράκου' του Αμαρουσίου

SHARE:

24Media Network