Εκμεταλλεύτηκε την φιλία με τον πατέρα και τραβούσε βίντεο την 12χρονη κόρη του

Εκμεταλλεύτηκε την φιλία με τον πατέρα και τραβούσε βίντεο την 12χρονη κόρη του

Μια ανώνυμη καταγγελία έδωσε τέλος στο αρρωστημένο μυαλό ενός 54χρονου

Μία απίστευτη ιστορία παιδικής πορνογραφίας ήρθε στην επιφάνεια, όταν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έλαβε μία ανώνυμη πληροφορία για έναν 54χρονο που κατά καιρούς δούλευε ως μουσικός ή διανομέας φαγητών και ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία είχε στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή βίντεο παιδικής πορνογραφίας και ειδικά την 12χρονη κόρη ενός φίλου του, με τον οποίο είχαν πάψει να έχουν επικοινωνία για άσχετο λόγο, εδώ και τρία χρόνια, οπότε και υπολογίζεται ότι τραβήχτηκαν αυτά τα βίντεο.

Σήμερα η ηλικία του κοριτσιού είναι 15 ετών και ποτέ όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε πει κάτι στους γονείς της. Οι άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του παιδόφιλου, τον οποίο συνέλαβαν για πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων.

Σε έρευνα στο σπίτι του στην Αθήνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, εξωτερικός σκληρός δίσκος και δύο φορητά μέσα αποθήκευσης, τα οποία χειρίζεται ο ίδιος αποκλειστικά.

Σε επιτόπια έρευνα που έγινε στα κατασχεθέντα αποθηκευτικά μέσα, εντοπίστηκε πλήθος αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο) με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων που είχε “κατεβάσει” από το διαδίκτυο, ενώ βρέθηκαν και τα επίμαχα βίντεο με την κόρη του φίλου του, στα οποία φαίνεται το κοριτσάκι που τότε τον εμπιστευόταν και έμενε ώρες μαζί του, να του χορεύει γυμνό και εκείνος να την χαϊδεύει…

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση, ενώ ερευνάται η πιθανότητα να είχε μοιραστεί αυτά τα βίντεο στο διαδίκτυο. Ο πατέρας του 12χρονου τότε κοριτσιού έπεσε από τα σύννεφα μόλις ενημερώθηκε σχετικά από τις Αρχές και πήγε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μαζί με την κόρη του, όπου έδωσαν κατάθεση παρουσία ψυχολόγου της Αστυνομίας.

Ο 54χρονος που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνικά: 11188

Στέλνοντας e-mail στο: [email protected]

Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): CYBERΚΙD

Μέσω twitter: @CyberAlertGR

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα