Δεμένος χειροπόδαρα και άσχημα χτυπημένος στο πρόσωπο ο 74χρονος στα Πατήσια

Δεμένος χειροπόδαρα και άσχημα χτυπημένος στο πρόσωπο ο 74χρονος στα Πατήσια
Όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας Eurokinissi

Αν και το κίνητρο και σε αυτή την περίπτωση φαίνεται να ήταν η ληστεία, υπάρχουν διαφορές σε σχέση με το πρώτο περιστατικό στην περιοχή και έτσι δεν φαίνεται να συσχετίζονται οι δύο περιπτώσεις

Δεμένος χειροπόδαρα και άσχημα χτυπημένος βρέθηκε νεκρός ο 74χρονος στο πάτωμα του διαμερίσματός του, χθες το μεσημέρι, σε πολυκατοικία, στα Πατήσια, επί της οδού Πατησίων 141.

Οι δράστες του είχαν δέσει χέρια και πόδια με ύφασμα και τα χέρια επιπλέον με ένα καλώδιο, ενώ στο πρόσωπο είχε μώλωπες από χτυπήματα που είχε δεχτεί, πιθανόν για να αποκαλύψει που είχε τα χρήματά του, αφού ο χώρος ήταν έντονα ερευνημένος.

Η είσοδος δεν ήταν παραβιασμένη και ενδεχομένως οι δράστες να χρησιμοποίησαν κάποιο τέχνασμα για να τους ανοίξει το θύμα, σε αντίθεση με την περίπτωση του 90χρονου στην ίδια περιοχή, όπου εκεί υπήρξε παραβίαση.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ίσως είχε ακουστεί στη γειτονιά ότι το συγκεκριμένο άτομο μπορεί να είχε χρήματα, αφού συνήθιζε να «παίζει» στο χρηματιστήριο, αν και οι Αρχές δεν πιστεύουν ότι κατείχε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί γιατί νοίκιαζε έναν χώρο που είχε, σε κάποιους που το είχαν μετατρέψει σε παράνομο οίκο ανοχής, ωστόσο αυτό είχε συμβεί χρόνια πίσω και έτσι δεν προκύπτει άμεσος συσχετισμός.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από τους άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής με λήψη καταθέσεων από την γειτονιά και από άτομα που τον γνώριζαν, ενώ αναζητούνται και τυχόν βιντεοληπτικά υλικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version