Διαρρήκτης προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι

Διαρρήκτης προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι
Ελληνική Αστυνομία © Intime p.a.

Διαρρήκτης υπερπήδησε στην ταράτσα πολυκατοικίας και στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, έπεσε στο οδόστρωμα.

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στη Νέα Φιλαδέλφεια, από αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, ένας 35χρονος Γεωργιανός, για απόπειρα κλοπής από οικία, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ο κατηγορούμενος αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία τρίτου ορόφου σε περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας, έχοντας προηγουμένως αναρριχηθεί στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Ανωτέρω αστυνομικοί που αναζητούσαν ύποπτο άτομο που προσπαθεί να παραβιάσει οικία, τον εντόπισαν κατά την διάρκεια της ανωτέρω πράξης. Στη θέα τους ο κατηγορούμενος υπερπήδησε στην ταράτσα της πολυκατοικίας και στην προσπάθειά του να διαφύγει, πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, έπεσε στο οδόστρωμα.

Κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησης του, ο κατηγορούμενος με τη χρήση μεταλλικού λεπιδιού αποπειράθηκε να τραυματίσει τους αστυνομικούς, προσπαθώντας να ματαιώσει τη δέσμευση του.

Στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, τρεις ασημένιες λάμες που χρησιμοποιούσε ως διαρρηκτικά εργαλεία, πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 244 ευρώ, κοσμήματα, φακός και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης και έτερης απόπειρας κλοπής σε οικία που πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες του Σαββάτου, στην ίδια περιοχή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα