Διαρρήξεις και ληστεία από κακοποιούς με λεία πάνω από 200.000 ευρώ

Διαρρήξεις και ληστεία από κακοποιούς με λεία πάνω από 200.000 ευρώ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Συνελήφθησαν τρεις Γεωργιανοί, μέλη συμμορίας που διέπραττε κλοπές και ληστείες-Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών και μία ληστείας

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις Γεωργιανοί, μέλη συμμορίας που διέπραττε κλοπές και ληστείες.

Ειδικότερα, μετά από σήμα του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για διάρρηξη σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έσπευσαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν τους κατηγορούμενους, οι οποίοι στη θέα τους τράπηκαν σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη και με τη συνδρομή και έτερης Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών. Στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κοσμήματα και χρηματικό ποσό.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, εξακριβώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι προ της συλλήψεώς τους, είχαν διαρρήξει δύο διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία σε υπόγειο και δεύτερο όροφο και είχαν διαπράξει ληστεία σε βάρος ενός 67χρονου ιδιοκτήτη διαμερίσματος έτερης πολυκατοικίας, όπου και τους πρόλαβαν οι αστυνομικοί.

Συνολικά στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 200.470 ευρώ, κοσμήματα και νομίσματα για τα οποία συνεχίζεται η έρευνα ώστε να διαπιστωθεί από που ακριβώς προέρχεται το κάθε τι, διαρρηκτικά εργαλεία και τρία κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΕΛ.ΑΣ.

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα