Διέρρηξαν την Playmobil στην Κηφισιά

Διέρρηξαν την Playmobil στην Κηφισιά

Κυριολεκτικά ξήλωσαν το καταγραφικό μηχάνημα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και στη συνέχεια αφαίρεσαν από γραφεία της εταιρείας 3 χρηματοκιβώτια

Δεν «έπαιζαν» οι διαρρήκτες που έβαλαν στόχο τους την εταιρεία της «Playmobil» που στεγάζεται επί της οδού Μάτσα 9 στη Κηφισιά.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή σήμερα στις 7 το πρωί από τους υπαλλήλους που έφτασαν πρώτοι στην εταιρεία, ωστόσο υπολογίζεται πως όλα συνέβησαν χθες ίσως αργά το απόγευμα.

Οι άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην εταιρεία, παραβιάζοντας την πίσω πόρτα. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν στο εσωτερικό του τριώροφου κτιρίου, το οποίο μάλλον είχαν μελετήσει και γνώριζαν, καθώς πρώτα κυριολεκτικά ξήλωσαν το καταγραφικό μηχάνημα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και στη συνέχεια αφαίρεσαν από γραφεία 3 χρηματοκιβώτια που βρήκαν, τα οποία περιείχαν άγνωστο μέχρι στιγμής αλλά μεγάλο χρηματικό ποσό και πλήθος επιταγών.

Οι δράστες κατά τη διαφυγή τους εγκατέλειψαν στο σημείο διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Ανακοίνωση PLAYMOBIL HELLAS AE αναφορικά με την διάρρηξη στις εγκαταστάσεις της

"Τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε διάρρηξη στις εγκαταστάσεις της PLAYMOBIL HELLAS AE, στην Κάτω Κηφισιά. Κατά το συμβάν δεν υπήρχε στις εγκαταστάσεις προσωπικό ή επισκέπτες.

Όλες οι μικροζημιές που προκλήθηκαν έχουν αποκατασταθεί πλήρως και η εταιρεία  λειτουργεί κανονικά.

Η διοίκηση της εταιρίας βρίσκεται σε επικοινωνία και σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές".

SHARE: