Δίκη Χρυσής Αυγής. Ιδιοκτήτης Κοράλι: Δεν είμαστε άντρο χρυσαυγιτών

Δίκη Χρυσής Αυγής. Ιδιοκτήτης Κοράλι: Δεν είμαστε άντρο χρυσαυγιτών
Δίκη της "Χρυσής Αυγής" στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Κατέθεσε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας Κοράλι, Παν. Δημητράκος στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Επανέλαβε συνεχώς ότι δεν γνωρίζει τα περιστατικά.

Βροχή ερωτήσεων δέχθηκε ο Παν. Δημητράκος, ιδιοκτήτης της καφετέριας Κοράλι, ο οποίος ακολουθώντας την τακτική του αδελφού του και υπευθύνου του καταστήματος που κατέθεσε νωρίτερα, επαναλάμβανε κυρίως ότι δεν γνωρίζει τι συνέβη το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

“Δεν είχατε την περιέργεια να δείτε τι γίνεται έξω από το μαγαζί σας , δεν φοβηθήκατε μήπως γίνει κάποια ζημιά στο χώρο σας; ” τον ρώτησε η πρόεδρος “Δεν έγινε κάτι έξω από το μαγαζί ” είπε.  Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι όταν η εισαγγελέας  ρώτησε τον μάρτυρα “Σας έχει απειλήσει κάποιος, φοβόσαστε;”, εκείνος απάντησε με  ένα αδύναμο “όχι”.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας υποστήριξε κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής ότι εκείνο το βράδυ στο μαγαζί του “δεν υπήρχε κάποια αντιδικία που εγώ να αντιληφθώ, ωστόσο δεν μπορώ να γνωρίζω αν ειπώθηκαν κάποιες κουβέντες” .

Πρόσθεσε πως  ο αδελφός του πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και όταν μπήκε του είπε ότι “παραλίγο να γίνει κάποια παρεξήγηση με κάτι παιδιά. Εκείνη την ώρα έξω από το μαγαζί δεν είχε γίνει κάτι”.

Πρόεδρος: Δεν ανησυχήσατε να δείτε τι έγινε;

Μάρτυρας: Είχα τόση δουλειά , πλήρωνε ο κόσμος και έφευγε που δεν κατάλαβα οτι γινόταν κάτι.

Πρόεδρος: Σας είπε ο αδελφός σας ότι είχαν μαζευτεί κάποιοι μαυροντυμένοι στην Παύλου Μελλά;

Μάρτυρας: Όχι. Δεν Θυμάμαι κάτι τέτοιο.

Πρόεδρος: Κι όμως το έχετε πει σε κατάθεση σας ότι σας το είπε ο αδελφός σας. Δεν βγήκατε να δείτε τι γίνεται ;

Μάρτυρας: Δεν είχε γίνει κάτι. Είχα δουλειά και δεν βγήκα. Κατάλαβα ότι κάποιο φραστικό επεισόδιο ήταν . Δεν βγήκα καθόλου έξω από το μαγαζί

Πρόεδρος: Κοιτάξατε έξω;

Μάρτυρας: Είδα μέσα από το μαγαζί του φάρους από τις μηχανές της αστυνομίας και μετά από λίγο άτομα να τρέχουν. Ήταν νύχτα και δεν μπορούσα να δω και πολλά πράγματα. Στην ουσία είδα σκιές να τρέχουν.

Πρόεδρος: Η αστυνομία κινήθηκε πίσω από τις σκιές ;

Μάρτυρας: Δεν μπορώ να θυμηθώ.

Πρόεδρος: Είδατε με το βλέμμα προς τα που πήγαν αυτοί που έτρεχαν;

Μάρτυρας: Προφανώς προς την Τσαλδάρη.

Πρόεδρος: Όταν ηρέμησαν τα πράγματα βγήκατε έξω;

Μάρτυρας: Όχι, εγώ και ο αδελφός μου μαζεύαμε το μαγαζί.

Πρόεδρος: Πόσα  άτομα ήταν η παρέα του Φύσσα;

Μάρτυρας: Δεν θυμάμαι , δεν μπορώ να πω.

Προεδρος : Πόσες γυναίκες ήταν στην παρέα;

Μάρτυρας: Δεν ξέρω δεν θυμάμαι.

Πρόεδρος: Κάπου έχετε πει πως ήταν δέκα άτομα και δυο γυναίκες

Μάρτυρας: Δεν θυμάμαι

Αναφερόμενος στη θέση ότι το Κοράλι είναι άντρο χρυσαυγιτών είπε “Είμαστε μια ήσυχη καφετέρια και ποτέ δεν έχει δημιουργηθεί τίποτα στο μαγαζί . Πρέπει να σταματήσουν να τα λένε αυτοί που τα λένε”.

Η δίκη διεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα