Πέταξε ξανά μπουκάλι η Μάγδα Φύσσα κατά Ρουπακιά: Θα σε σκοτώσω, απόβρασμα της κοινωνίας

Πέταξε ξανά μπουκάλι η Μάγδα Φύσσα κατά Ρουπακιά: Θα σε σκοτώσω, απόβρασμα της κοινωνίας

Και άλλο μπουκάλι κατά Ρουπακιά πέταξε η Μάγδα Φύσσα στον κατηγορούμενο Ρουπακιά. Ένταση στη δικαστική αίθουσα. Δηλώσεις δικηγόρων για "θρασύτατη επίθεση κατά Κουμουτσάκου" (Pics)

“Δεν θα φύγω από αυτη τη ζωή αν δεν τον κρεμάσω, απόβρασμα της κοινωνίας”, φώναξε η μάνα του Παύλου Φύσσα για τον δολοφόνο του γιού της, Γ.Ρουπακιά.

Κατά το διάλειμμα της ακροαματικής διαδικασίας, όταν η Μάγδα Φύσσα πέρασε μπροστά στο ακροατήριο και πέταξε για άλλη μια φορά ένα μπουκάλι νερό προς το πλευρό του Γ.Ρουπακιά.

Ο κατηγορούμενος που καθόταν μόνος στο εδώλιο, δεν αντέδρασε σε αντίθεση με έναν συνήγορο υπεράσπισης ο οποίος απευθυνόμενος προς τους αστυνομικούς που δεν σταμάτησαν τη Μάγδα Φύσσα του είπε : “θα την μαζέψετε επιτέλους;”.

“Εμένα να μαζέψουν, τι θέλετε ήρθατε να τον προστατέψετε”, απάντησε η Μάγδα Φύσσα.

Για θρασύτητα με την οποία δρούσε και εξακολουθεί να δρα μέχρι και σήμερα η  Χρυσή Αυγή έκαναν λόγο οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση, αναφερόμενοι και στη χθεσινή επίθεση σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ, Γ.Κουμουτσάκου, η οποία αποδίδεται σε μέλη της Χ.Α.

 

Κατά το σχολιασμό της τελευταίας κατάθεσης, κατέδειξαν πως ο αστυνομικός υπέδειξε το Γ. Ρουπακιά ως όργανο ενός εγκληματικού σχεδίου που είχε εξυφάνει η Χρυσή Αυγή.

Οι συνήγοροι αναφέρθηκαν και στην προσπάθεια τρομοκράτησης του μάρτυρα, ο οποίος καταθέτοντας είχε πει στο δικαστήριο πως “δεν θέλω να ελλοχεύει κίνδυνος  για μένα και την οικογένεια μου και ζητώ την προστασία τη δική μου και της οικογένειας μου”.

 

Αντίθετα, η πλευρά της υπεράσπισης ισχυρίστηκε πως ο αστυνομικός δεν συνεισέφερε το παραμικρό στοιχείο για  εγκληματική δράση της ΧΑ, ενώ επικαλούμενοι την πρώτη του κατάθεση μίλησαν για μεγάλες αντιφάσεις του μάρτυρα.

Όπως ανακοίνωσε στη συνέχεια, ο Τάκης Μιχαλόλιας, συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου, θα προσκομίσει ο ίδιος στο ακροατήριο  ολόκληρη τη ραδιοφωνική συνέντευξη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής όπου ακούγεται να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, προκειμένου να ξεκαθαριστεί τι είχε ακριβώς υποστηρίξει, καθώς χρησιμοποιείτε συνεχώς ως επιχείρημα -απόδειξη ενοχής από την πλευρά της πολιτικής αγωγής.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα