Δίκη Χρυσής Αυγής: Ζητούν αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ζητούν αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος
Στιγμιότυπο από την κατάθεση της μάρτυρος Παρασκευής Καραγιαννίδου στην δίκη της "Χρυσής Αυγής", την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Η υπεράσπιση υπέβαλε αίτημα για διενέργεια αυτοψίας στην Παναγή Τσαλδάρη, όπου ξεψύχησε ο Παύλος Φύσσας

Τη διενέργεια αυτοψίας στην Παναγή Τσαλδάρη, οπού ξεψύχησε ο Παύλος Φύσσας, κατέθεσε στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο συνήγορος υπεράσπισης του Γ. Καζατζόγλου, προκειμένου -όπως είπε- να καταμετρηθεί η απόσταση ανάμεσα στο σημείο της δολοφονίας και στο παγκάκι όπου καθόταν η αυτόπτης μάρτυρας Παναγιώτα Καραγιαννίδου.

Το αίτημα κατατέθηκε αφού ο συνήγορος με τη βοήθεια συναδέλφων του άρχισε να υπολογίζει τις αποστάσεις που κατέθεσε η μάρτυρας, χρησιμοποιώντας μια …μεζούρα εντός της δικαστικής αίθουσας.

“Αυτό είναι κωμωδία! Προκαλούν, κυρία πρόεδρε. Υπάρχει το αίμα του παιδιού μας πάνω!” διαμαρτυρήθηκε ένας από τους φίλους της οικογένειας Φύσσα, με την πρόεδρο να του ζητά να σταματήσει, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αποβληθεί από την αίθουσα. Στη συνέχεια πάντως, απευθυνόμενη στους δικηγόρους, παρατήρησε πως δεν πρέπει να προκαλούν γιατί υπάρχουν αντιδράσεις  από το κοινό και “έχουν δίκιο”.

Παράλληλα, η υπεράσπιση υπέβαλε και αίτημα για την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση της φοιτήτριας με τους αστυνομικούς που προχώρησαν στη σύλληψη του Γ. Ρουπακιά.

Η δίκη διεκόπη για αύριο και πάλι μέσα σε κλίμα έντασης, όταν συνήγοροι υπεράσπισης προχώρησαν σε σειρά ερωτήσεων που αφορούσαν τη σελίδα στο Facebook της μάρτυρος, στην οποία φαίνεται να είναι “φίλη” με βασικό μάρτυρα στην υπόθεση και φίλο του Παύλου Φύσσα Δημήτρη Μελαχρινόπουλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα