Δίκη Αναγνωστόπουλου: “Ο Μπάμπης πήρε 2.000 από τη μητέρα της Κάρολαϊν για το φέρετρο”, λέει φίλη της οικογένειας

Δίκη Αναγνωστόπουλου: “Ο Μπάμπης πήρε 2.000 από τη μητέρα της Κάρολαϊν για το φέρετρο”, λέει φίλη της οικογένειας
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος Eurokinissi

Για μια Καρολάιν που άρχισε να απομακρύνεται από τις παρέες της μετά τον γάμο με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έκανε λόγο φίλη της οικογένειας του θύματος.

Εμφανώς συγκινημένη η φίλη της οικογένειας της Κάρολαϊν Κράουτς κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για μια «άριστη μαθήτρια και αθλήτρια» που ήταν «παρά πολύ έξυπνη» και «συμμετείχε σε πολλά πράγματα».

Όπως αποκάλυψε στην Αλόννησο μένουν πλέον και οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίο διατηρούν επικοινωνία όπως έχει οριστεί με το δικαστήριο και στοχεύουν στην μεταξύ τους καλή σχέση προς όφελος του παιδιού.

Η μάρτυρας, κάτοικος Αλοννήσου, περιέγραψε στο δικαστήριο τόσο το χαρακτήρα της 20χρονης κοπέλας, αποκαλύπτοντας το μένος της μητέρας της όταν ο κατηγορούμενος ομολόγησε τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. «Σε ένα ξέσπασμα της Σουζάνας, μετά την ομολογία του, μου είπε «και να φανταστείς το τέρας όχι μόνο με έβαλε να διαλέξω το φέρετρο αλλά μου ζήτησε και να το πληρώσω. Του έδωσε 2000 ευρώ την ίδια ημέρα» είπε στη μάρτυρα, η οποία κατέθεσε ότι οι γονείς της κοπέλας δεν θα παρευρεθούν στη διαδικασία επισημαίνοντας: «η Σουζάνα είναι πολύ οργισμένη, δεν θα μπορούσε να τον αντικρίσει όχι μόνο γιατί σκότωσε το παιδί της και έβαλε το εγγόνι πάνω στο φέρετρο της αλλά και γιατί όλο αυτό ήταν θέατρο. Και ήταν σύσταση του ψυχολόγου που την παρακολουθεί να μην διαταραχθεί η ηρεμία της, γιατί έτσι διαταράσσεται και το παιδί».

Όπως επεσήμανε η μητέρα της Κάρολαϊν, δεν ήταν θετική σε αυτή τη σχέση που ξεκίνησε όταν η κοπέλα ήταν 16 ετών, λόγω της διαφοράς ηλικίας, ωστόσο «δεν έφερνε πολλές αντιδράσεις για να μην κόψει το παιδί από την μαμά της. Ήλπιζε ότι όταν η Κάρολαϊν θα περνούσε στο πανεπιστήμιο, θα θελήσει να ζήσει τη ζωή της. Για το γάμο δεν γνώριζε έμαθε μετά. Της είπε ότι θα έκαναν διακοπές στην Πορτογαλία και το Σεπτέμβριο έμαθε ότι παντρεύτηκε».

Πρόεδρος: Θεωρείτε ότι αυτή η σχέση δεν ήταν δίκη της απόφαση;

Μάρτυρας: Θαμπώθηκε πιστεύω από την προσοχή. Μια ζωή άνετη, ερχόταν με το ελικόπτερο, ήταν ένα μικρό παιδί. Κάθε παιδί θα ένιωθε κάτι με τόση προσοχή.

Όσο για τη μεταξύ σχέση του ζευγαριού, η ίδια δεν είχε εικόνα, γιατί δεν το είχε δει. Εξήγησε δε ότι μόνο όταν γέννησε τη Λυδία, πήγε η Κάρολαϊν στο νησί.

«Συναντήθηκε με την κόρη μου. Μου μεταφέρθηκε ότι ενώ ήταν έξω εμφανίστηκε ο κατηγορούμενος να συνοδεύσει την Κάρολαϊν στο σπίτι της. Και μου μεταφέρθηκε με αρνητικό τρόπο» εξήγησε.

Εισαγγελέας: Είπατε ότι άφησε αρνητική αίσθηση στην κόρη σας. Γιατί;

Μάρτυρας: Μετά τη σχέση η Κάρολαϊν άρχισε να αλλάζει. Ενώ ήταν κοινωνική άρχιζε να απομακρύνεται. Ήταν κάτι που δεν άρεσε στις φίλες της. Είπανε να πούνε πέντε κουβέντες η παρέα μετά από τόσο καιρό και ήρθε ο κατηγορούμενος και τους το χάλασε.

Πρόεδρος: Τι αντίκτυπο είχε όλο αυτό στην ευρύτερη κοινωνία της Αλοννήσου;

Μάρτυρας: Μιλώντας για την οικογένεια της Κάρολαϊν, η Σουζάνα έχω την αίσθηση πως εκείνη τη μέρα κήδεψε ξανά το παιδί της. Και το λέω γιατί ο κατηγορούμενος την παρηγορούσε και έλεγε μακάρι να είχε σκοτωθεί αυτός για να μεγαλώσει η Κάρολαϊν το παιδί τους. Έπεσε από τα σύννεφα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα