Ληστεία στην Κοζάνη: Εμπλοκή της Αντιτρομοκρατικής στις έρευνες

Ληστεία στην Κοζάνη: Εμπλοκή της Αντιτρομοκρατικής στις έρευνες

Συνελήφθησαν οι τέσσερις από τους δέκα φερόμενους δράστες της ταυτόχρονης ληστείας σε τράπεζα και ταχυδρομείο στην Κοζάνη. Η αντιτρομοκρατική συμμετέχει στις έρευνες. To βίντεο της σύλληψης (Vid)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής, λίγο μετά τις 09:00 στο Βελβεντό της Κοζάνης.

Μια ομάδα δέκα κουκουλοφόρων, σύμφωνα με το kozan.gr, εισέβαλε ταυτόχρονα στο Ταχυδρομικό κατάστημα και στο υποκατάστημα  της Αγροτικής Τράπεζας.

Οι δράστες ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και απαίτησαν τα χρήματα από τους υπαλλήλους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες άρπαξαν περίπου 5.000 ευρώ από το Ταχυδρομείο, ενώ παραμένει άγνωστο το ποσό που απέσπασαν από το υποκατάστημα της Αγροτικής.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία.

Λίγο πριν το μεσημέρι οι αστυνομικοί εντόπισαν 3 ύποπτους στην περιοχή της Βέροιας και τους συνέλαβαν, ενώ ένας ακόμη από τους άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά σε ένα όχημα με διακριτικά ασθενοφόρου το οποίο φαίνεται ότι χρησιμοποίησαν οι δράστες στη ληστεία.

Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν πως στις έρευνες έχει εμπλακεί και η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Όπως όμως γίνεται γνωστό, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την υπόθεση της διπλής ένοπλης ληστείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ερευνάται η εκδοχή οι δράστες, που διέπραξαν τις δύο ληστείες να εμπλέκονται σε τρομοκρατική οργάνωση.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου ανακρίνονται, ενώ έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές και συνεχίζεται η επιχείρηση για τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών των δύο ληστειών.

Πηγή: Kozan.gr

Πηγή Βίντεο: Laikoyra.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα