Διπλό έγκλημα στην Κύπρο: Όσα αποκάλυψε για τον δράστη ο γιος του δολοφονημένου ζευγαριού

Διπλό έγκλημα στην Κύπρο: Όσα αποκάλυψε για τον δράστη ο γιος του δολοφονημένου ζευγαριού
POLITIS.COM.CY

Ο 15χρονος ήταν ο μόνος αυτόπτης μάρτυς και δεν αποκλείεται να του ζητηθεί να αναγνωρίσει τον 33χρονο, ο οποίος τελεί υπό κράτηση

Ο δεκαπεντάχρονος γιος του ζεύγους, που δολοφονήθηκε στον Στρόβολο της Κύπρου, έδωσε σήμερα κατάθεση στους ανακριτές. Ο νεαρός ήταν ο μόνος αυτόπτης μάρτυς και δεν αποκλείεται να του ζητηθεί να αναγνωρίσει το πρόσωπο, το οποίο τελεί υπό κράτηση.

Χθες στο Δικαστήριο αναφέρθηκε ότι ο 15χρονος είχε πει στην Αστυνομία ότι ο ένας από τους δύο δράστες, που του μίλησε είχε ακάλυπτο πρόσωπο και μούσι. Επίσης , είχε αναφέρει ότι το πρόσωπο αυτό του είπε πως έχει έναν γιο και γι' αυτό και δεν θα τον πείραζε.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ ο γιος των θυμάτων προσήλθε στους ανακριτές συνοδευόμενος από παιδοψυχίατρο και οικεία του πρόσωπα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Παπαϊωάνου, ο οποίος δεν ήταν παρών στην κατάθεση δήλωσε ότι «ο ανήλικος στοχοποιήθηκε άδικα».

Είδα, είπε μιλώντας στο ΡΙΚ, αρκετά σενάρια χωρίς υπόσταση. «Ειλικρινά διερωτώμαι, πόσος κόσμος ήταν διατεθειμένος να επεξεργάζεται, να διαδίδει να συζητά τέτοια σενάρια» πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαϊωάνου υπέδειξε ότι εκπαιδευτικοί-συμμαθητές, με τους οποίους θα έλθει το παιδί σε επαφή πρέπει να το περιβάλουν με την αγάπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κύπρος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Διπλό φονικό στην Κύπρο: Η στιγμή της σύλληψης του 33χρονου

Διπλό φονικό στην Κύπρο: Δείγμα DNA συνδέει τον 33χρονο με το έγκλημα

Διπλή δολοφονία στην Κύπρο: Συνελήφθη 33χρονος Ελληνοκύπριος

Διπλό έγκλημα στην Κύπρο: "Έχουμε απαντήσεις για όλα" λέει ο υπαρχηγός της αστυνομίας

ADVERTISING

SHARE: