Δολοφονία 44χρονου στο Αιγάλεω: Την ενοχή της συζύγου ζητά η εισαγγελέας

Δολοφονία 44χρονου στο Αιγάλεω: Την ενοχή της συζύγου ζητά η εισαγγελέας
Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Eurokinissi

Ο 44χρονος άνδρας είχε βρεθεί τον Ιούνιο του 2012, ημίγυμνος στο κρεβάτι του σπιτιού του, σε μια λίμνη αίματος που προκλήθηκε όταν πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ κοιμόταν.

Την ενοχή της γυναίκας που κατηγορείται ότι δολοφόνησε το σύζυγό της ενώ εκείνος κοιμόταν, τον Ιούνιο του 2012, ζήτησε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο η εισαγγελέας της έδρας.

Η εισαγγελική λειτουργός υποστήριξε πως πρόκειται για ένα προμελετημένο έγκλημα αναπτύσσοντας τους λόγους που την οδήγησαν στο συμπέρασμα αυτό. Συγκεκριμένα, επεσήμανε ότι από τον Μάρτιο του ίδιου έτους παρακολουθούσε το σύζυγό της, σχεδιάζοντας την εξόντωσης του. «Όπως κάθε δολοφόνος είχε σχεδιάσει τον τρόπο αλλά κυρίως το μέσο με το οποίο θα πετύχαινε το ανθρωποκτόνο αποτέλεσμα» είπε στην αγόρευσή της η εισαγγελική λειτουργός, προσθέτοντας: «Από τη μετέπειτα συμπεριφορά της φάνηκε ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, και ήταν αμετανόητη. Κατηύθυνε τα περιστατικά με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσει αμφιβολίες στον περίγυρό της. Στους συγγενείς για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε από το δικό του όπλο». Παράλληλα, εξήγησε ότι η κατηγορούμενη γνώριζε πως μόνο την ώρα του ύπνου θα μπορούσε να σκοτώσει τον σύζυγό της και γιατί γνώριζε πού είχε το όπλο του.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι αγορεύσεις των συνηγόρων, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η απόφαση του δικαστηρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος άνδρας είχε βρεθεί ημίγυμνος στο κρεβάτι του σπιτιού του, σε μια λίμνη αίματος που προκλήθηκε όταν πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ κοιμόταν. Σύμφωνα με τη δικογραφία, στο όπλο που ανήκε στο θύμα, εντοπίστηκαν μόνο τα αποτυπώματα των δύο ανήλικων παιδιών του ζεύγους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα