Δολοφονία στη Γλυφάδα: Πολυετείς οι διαφορές του δράστη με το θύμα – Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Πολυετείς οι διαφορές του δράστη με το θύμα – Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει
51χρονος δολοφόνησε τον σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα eurokinissi

Ο δράστης της δολοφονίας στη Γλυφάδα, ουδέποτε ενέκρινε τη σχέση της μητέρας του και θεωρούσε το θύμα "τρίτο πρόσωπο" στην οικογένεια. Επέστρεψε από τη Δανία από όπου ζούσε τα τελευταία 8-10 χρόνια αποφασισμένος για το έγκλημα.

Αποφασισμένος για το έγκλημα που διέπραξε και ψύχραιμος ο 51χρονος δράστης στην Γλυφάδα. Η σχέση της μητέρας του με το θύμα μετρούσε τουλάχιστον δύο δεκαετίες, μία σχέση την οποία ουδέποτε ο δράστης ενέκρινε και τον θεωρούσε το «τρίτο πρόσωπο» στην οικογένεια, αλλά και στα περιουσιακά τους.

Ο 51χρονος που είχε μάλλον ψυχρές σχέσεις με την μητέρα του εξαιτίας αυτής της σχέσης που δεν ενέκρινε, ζούσε στην Δανία τα τελευταία 8-10 έτη.

Επέστρεψε αποφασισμένος όπως όλα δείχνουν για το έγκλημα, πήγε στο κατάστημα της μητέρας του επί της οδού Β. Ηπείρου, όπου συνάντησε τον άτυχο 66χρονο και ύστερα από έναν σύντομο διαπληκτισμό πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε απανωτές φορές στο σώμα, κάτι που συνέχισε να πράττει ακόμα και όταν το θύμα σωριάστηκε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο, στερώντας του κάθε πιθανότητα επιβίωσης.

Στη συνέχεια, έφυγε εντελώς ψύχραιμος από το σημείο, πήγε στην κοντινή Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και παραδόθηκε, παραμένοντας ψύχραιμός και ομολογώντας πως τον «τον καθάρισε γιατί είχαν διαφορές».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασής του παρέμεινε ψύχραιμος κάτι που δείχνει ότι ήταν και εντελώς συνειδητή η ενέργειά του. Ο δράστης που σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία, για το μόνο που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές ήταν για καταδικαστικές αποφάσεις που είχε σε βάρος του για φορολογικές και οικονομικές υποθέσεις.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα