Δολοφονία στο Περιστέρι: Περιφερειακό ρόλο στη δικογραφία της Greek Mafia είχε ο 61χρονος

ΜΕΓΑΡΑ -ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ (EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΜΕΓΑΡΑ -ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ (EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Άγνωστος δράστης πλησίασε τον 61χρονο άντρα που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, τον πυροβόλησε 4 φορές και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ-Είχε απασχολήσει για εκβιασμούς, τοκογλυφία και «σπάσιμο» επιταγών-Είχε συμπεριληφθεί ως περιφερειακό μέλος στην δικογραφία της "Greek Mafia"

Είχε απασχολήσει τις Αρχές για απόπειρα εκβιασμού και για τον νόμο περί επιταγών στον παρελθόν, ο 61χρονος που έπεσε θύμα εν ψυχρώ δολοφονίας χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Θηβών και Τρεμπεσίνας στο Περιστέρι, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του.

Το θύμα που διατηρούσε βουλκανιζατέρ στο Περιστέρι μέχρι το 2008, είχε συμπεριληφθεί το 2011 ως περιφερειακό μέλος στη δικογραφία της «Greek Mafia» και είχε παραπεμφθεί σε δίκη, ωστόσο είχε προκύψει πως γνώριζε απλά «εισπράκτορες», δεν είχε εμπλοκή στους εκβιασμούς νυχτερινών κέντρων αλλά ο ρόλος του αφορούσε εκβιασμούς και τοκογλυφίες για σπάσιμο επιταγών.

Ένας άγνωστος άντρας πλησίασε πεζός τον 61χρονο άντρα που επέβαινε σε μοτοσικλέτα και λίγο πριν το σπίτι του, τον πυροβόλησε 4 φορές στο σώμα και το κεφάλι και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ.

Στο σημείο ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, ενώ μετέβηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που έχει αναλάβει τις έρευνες και ιατροδικαστής.

Τα κίνητρα του εγκλήματος θεωρούνται κατά πάσα πιθανότητα προσωπικά, δεν θεωρείται πως έχουν να κάνουν με ξεκαθάρισμα της Μαφίας, αλλά πιθανόν ο δράστης να είχε δεχθεί πιέσεις και εκβιασμούς από το θύμα για σπάσιμο επιταγής και να αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο. Βεβαίως είναι νωρίς και οι έρευνες βρίσκονται προς πάσα κατεύθυνση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σεσημασμένος ήταν ο 61χρονος που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι

Εν ψυχρώ δολοφονία στο Περιστέρι - Τον πλησίασε και τον πυροβόλησε

ADVERTISING

SHARE: