Έγκλημα στον Πύργο: Μαχαίρωσε γείτονα του την ώρα που έβγαινε από το ΙΧ του

Έγκλημα στον Πύργο: Μαχαίρωσε γείτονα του την ώρα που έβγαινε από το ΙΧ του

Ο δράστης χτύπησε πέντε φορές με μαχαίρι στην πλάτη το 48χρονο θύμα. Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε

Έγκλημα με θύμα έναν 48χρονο και δράστη έναν συνομήλικό του, σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Πύργο. Ειδικότερα, όταν το θύμα αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του, ο δράστης του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι.

Κατά την διάρκεια της επίθεσης, ο δράστης κτύπησε τουλάχιστον πέντε φορές με μαχαίρι στην πλάτη το θύμα και στην συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Περίοικοι που άκουσαν φωνές, βγήκαν από τα σπίτια τους και είδαν αιμόφυρτο το θύμα. Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ο 48χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείου του Πύργου, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, για τον εντοπισμό του δράστη. Μάλιστα κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο και 14 φυσίγγια.

Όσον αφορά στα αίτια του εγκλήματος, παραμένουν αδιευκρίνιστα, ενώ όπως έγινε γνωστό, τα σπίτια του δράστη και του θύματος βρίσκονται στην ίδια οδό, σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ, φωτό: ilialive.gr))

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα