Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος πεζών και κυρίως γυναικών στο Μενίδι

Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος πεζών και κυρίως γυναικών στο Μενίδι
Άνδρας της αστυνομίας Eurokinissi

Συνελήφθησαν δύο κακοποιοί στο Μενίδι και εξιχνιάστηκαν 8 ληστείες σε βάρος πεζών, μία ληστεία σε κατάστημα και δύο περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα.

Συνελήφθησαν στο Μενίδι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, δύο Έλληνες 20 και 18 ετών, για σύσταση συμμορίας που διέπραττε κλοπές και ληστείες.

Από την έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες, από τις αρχές Νοεμβρίου 2020 είχαν συστήσει συμμορία που διέπραττε συστηματικά ληστείες και κλοπές στην περιοχή των Αχαρνών.

Ως προς τον τρόπο δράσης, κινούμενοι πρώτες πρωινές ώρες εντόπιζαν γυναίκες κυρίως σε στάσεις ή σε ερημικούς δρόμους με χαμηλό φωτισμό, καθώς και σε σημεία που δεν υπήρχαν κάμερες, αφαιρούσαν τις τσάντες τους και τρέπονταν σε φυγή, επιβιβαζόμενοι πολλές φορές στο “επιχειρησιακό” τους αυτοκίνητο.

Όσον αφορά τα στοχοποιημένα καταστήματα, εισέρχονταν σε αυτά και με την απειλή μαχαιριού ή με τη χρήση βίας αφαιρούσαν τα συρτάρια των ταμειακών μηχανών και τρέπονταν σε φυγή.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, έχει εξακριβωθεί η εμπλοκή των κατηγορουμένων σε 8 ληστείες σε βάρος κυρίως πεζών γυναικών, μία ληστεία σε βάρος καταστήματος και δύο περιπτώσεων κλοπών από καταστήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα