Είχε ρημάξει στις ληστείες και τις κλοπές πεζούς και αυτοκίνητα στα Εξάρχεια

Είχε ρημάξει στις ληστείες και τις κλοπές πεζούς και αυτοκίνητα στα Εξάρχεια
Μοτοσικλέτα της ΕΛΑΣ eurokinissi

Εξιχνιάσθηκαν τρεις ληστείες, 10 κλοπές από αυτοκίνητα, μία κλοπή από κατάστημα καθώς και μία κλοπή αυτοκινήτου

Συνελήφθη με ένταλμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, ένας 27χρονος Αλβανός για ληστείες και κλοπές στα Εξάρχεια και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κυρίως με απειλή μαχαιριού και μια φορά με πιστόλι.

Ως προς το χρονικό της έρευνας, ο δράστης είχε συλληφθεί την προηγούμενη Τρίτη στα Εξάρχεια, επί της οδού Σπ. Τρικούπη, μετά από καταδίωξη αστυνομικών της ΟΠΚΕ, για απόπειρα ληστείας, σε βάρος μίας παρέας ομοεθνών του, με τους οποίους συνεπλάκη.

Ακολούθως, από την έρευνα και με βάση τα προανακριτικά στοιχεία που συνελέγησαν, προέκυψε ότι ο 27χρονος εμπλέκονταν σε πλήθος αδικημάτων, για τα οποία σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τρείς ληστείες σε πεζούς στα Εξάρχεια, 10 κλοπές από αυτοκίνητα, μία κλοπή από κατάστημα και μία κλοπή αυτοκινήτου.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων υποθέσεων συνεχίζεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα