Εισαγγελική πρόταση ενοχής για το φονικό στο Κορωπί

Εισαγγελική πρόταση ενοχής για το φονικό στο Κορωπί
ΑΘΗΝΑ-Στον ανακριτή η 26χρονη που κατηγορείται ότι το βράδυ της Τετάρτης στο Κορωπί σκότωσε με πέντε μαχαιριές, την 35χρονη πρώην σύζυγο του συντρόφου της.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Η εισαγγελέας του δικαστηρίου επεσήμανε πως η 27χρονη κατηγορούμενη σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, γυρίζοντας το μαχαίρι στην πληγή

Καταπέλτης σε βάρος της 27χρονης κατηγορούμενης για το φονικό στο Κορωπί ήταν η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, η οποία εισηγήθηκε να κηρυχθεί ένοχη για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Κατά την αγόρευσή της, η εισαγγελική λειτουργός αποδέχθηκε το κατηγορητήριο, ότι δηλαδή η νεαρή γυναίκα σκότωσε εν ψυχρώ την πρώην σύζυγο του συντρόφου της και μάλιστα μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του θύματος. “Ήταν ένα έγκλημα βίαιο με σωματική επαφή, με  αίμα και την παρουσία τριών παιδιών. Η ίδια έκανε αναφορά στη μητρότητα, όμως αγνόησε την ύπαρξη του ίδιου του παιδιού της” ανέφερε μεταξύ άλλων η εισαγγελέας.

Πέτρα του σκανδάλου, κατά την ίδια, δεν ήταν άλλος από τον 41χρονο που -όπως αποδείχθηκε από τη διαδικασία- διατηρούσε σχέσεις και με τις δύο γυναίκες έχοντας αποκτήσει παιδιά τόσο με την κατηγορούμενη όσο και με το θύμα. “Η κατηγορουμένη τον γνώρισε σε πολύ μικρή ηλικία, είχε αναπτύξει αισθηματικό δεσμό μαζί του και τη δική της οικογένεια και επιζητούσε διακαώς την κοινωνική αποκατάσταση και την αναγνώριση των παιδιών της” υποστήριξε. Ανέφερε δε, πως η ίδια κατέληξε στο συμπέρασμα πως ήταν η προσπάθεια του 41χρονου να διατηρεί επαφή με τα παιδιά που είχε με την πρώην σύζυγό του, η οποία οδήγησε την 27χρονη στο φόνο.

Όσο για τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς ότι βρισκόταν σε άμυνα, καθώς προσπαθούσε να προστατεύσει το παιδί της που βρισκόταν στο αμάξι, η εισαγγελέας δεν τις έκανε δεκτές. “Δεν ταιριάζουν με τα γεγονότα που περιγράφει τα πλήγματα που έχει δεχθεί η θανούσα. Η γυναίκα επλήγη από πίσω. Η κατηγορούμενη είναι σίγουρα πάνω από τη θανούσα… Χτυπάει με πρόθεση να επιφέρει το θάνατο της. Στα πλήγματα που έχει καταφέρει, υπάρχει και αναστροφή του μαχαιριού. Γύρισε το μαχαίρι στην πληγή.  Επιθυμούσε το θάνατό της. Όλα έχουν γίνει μέσα στο σπίτι” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως η κατηγορούμενη κρατούσε μαζί της ένα κοφτερό μαχαίρι, τονίζοντας πως πρόκειται για προσχεδιασμένο έγκλημα.

Η δίκη συνεχίζεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα