Έκρηξη μηχανισμού στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά

Έκρηξη μηχανισμού στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ " ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΟΛΩΝΟΣ eurokinissi

Από την έκρηξη που σημειώθηκε από τουλάχιστον τρία γκαζάκια, προκλήθηκαν ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματος, αλλά όχι στο εσωτερικό

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του ‘Αδωνι Γεωργιάδη, αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην Κηφισιά.

Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε στις 2.20 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στο βιβλιοπωλείο του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, στην Λεωφόρο Κηφισίας 263, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν φάρσα.

Η περιοχή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, και διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Η έκρηξη πράγματι σημειώθηκε, και λίγη ώρα αργότερα έγινε έρευνα από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, κατά την οποία βρέθηκαν τρία γκαζάκια διαρρηγμένα, που είχαν εκραγεί, και πέντε διογκωμένα, τα οποία δεν είχαν εκραγεί.

Από την έκρηξη προκλήθηκε μόνο μαύρισμα στα ρολά του καταστήματος.

Τα υπολείμματα του μηχανισμού απομακρύνθηκαν απο το ΤΕΕΜ και μεταφέρθηκαν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια, εδώ πριν απο λίγο δόθηκε στην κυκλοφορία και η Λεωφόρος Κηφισιάς.

Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, οι αντιεξουσιαστές μου βάζουν βόμβες

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σχολίασε στο twitter:

Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι “αντιεξουσιαστές” μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ

Ο κ.Γεωργιάδης στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από τους οδηγούς που διέρχονταν από το σημείο που βρίσκεται το βιβλιοπωλείο, στο οποίο είχε διακοπεί η κυκλοφορία.

Καταδικάζει την επίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει, με ανακοίνωσή του, «απερίφραστα» την επίθεση με γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Α. Γεωργιάδη.

«Οι δηλώσεις, ωστόσο, του κ. Γεωργιάδη» προστίθεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «προκαλούν έκπληξη. Είναι προφανές ότι, παρά τους αντιπερισπασμούς και τις εντυπώσεις που επιχειρεί να προκαλέσει, δεν πρόκειται να αποφύγει ούτε την πολιτική κριτική, ούτε τα πολιτικά ερωτήματα για τις σκοτεινές υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ως πρώην υπουργός Υγείας».

ΝΔ: Θα πέσουν στο κενό οι απόπειρες εκφοβισμού της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της

Tην έντονη καταδίκη της για την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά εκφράζει, με δήλωσή της η ΝΔ.

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη. Ας ξέρουν οι γνωστοί άγνωστοι ότι οι απόπειρες εκφοβισμού της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών θα πέσουν στο κενό» τονίζει χαρακτηριστικά το Γραφείο Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

*φωτογραφία αρχείου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα