Έκρυβαν την κοκαΐνη στο ταμπλό του αυτοκινήτου

Έκρυβαν την κοκαΐνη στο ταμπλό του αυτοκινήτου

Συνελήφθησαν στο Π. Φάληρο τρία άτομα για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης κατά την στιγμή μάλιστα της αγοραπωλησίας. Κατασχέθηκαν περισσότερο από μισό κιλό κοκαΐνης, ζυγαριές και χρήματα

Συνελήφθησαν στο Π. Φάληρο, από άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, τρία άτομα, ένας 28χρονος Αλβανός, ένας 53χρονος Έλληνας και μία 49χρονη Βουλγάρα, για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ομάδας ατόμων στη διακίνηση κοκαΐνης, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εντοπίσθηκαν οι δράαστες και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Οι δράστες εντοπίσθηκαν στο Παλαιό Φάληρο, κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας ποσότητας κοκαΐνης, με επιβαίνοντα σε αυτοκίνητο, και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους, καθώς και από έρευνα σε οικία στο Ελληνικό, που χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης (καβάτζα), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 598 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο ζυγαριές ακριβείας, 21.500 ευρώ, τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα