Έκρυβε τα ναρκωτικά που διακινούσε στο προαύλιο ενός Νηπιαγωγείου και ενός Δημοτικού Σχολείου

Έκρυβε τα ναρκωτικά που διακινούσε στο προαύλιο ενός Νηπιαγωγείου και ενός Δημοτικού Σχολείου
Αστυνομία Eurokinissi

Συνελήφθη ένας 26χρονος Σύρος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στα Εξάρχεια-Έκρυβε ποσότητες κάνναβης στα προαύλια Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου επί της οδού Πουλχερίας

Συνελήφθη στα Εξάρχεια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Επιχειρήσεων και Προστασίας Μαρτύρων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 26χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας για αλλοδαπό που διακινεί συστηματικά ναρκωτικές ουσίες στην περιοχή των Εξαρχείων, εντοπίσθηκε ο 26χρονος Σύρος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Σε επιχείρηση που οργανώθηκε, κατελήφθη ο δράστης να κατέχει και να έχει επιμελώς αποκρύψει, σε διάφορα σημεία του περιβάλλοντα χώρου σχολικών κτιρίων και συγκεκριμένα ενός Νηπιαγωγείου και ενός Δημοτικού Σχολείου επί της οδού Πουλχερίας, ποσότητας κάνναβης κατανεμημένη σε αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 53 συσκευασίες κάνναβης, βάρους 41,2 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version