Εκτέλεση χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο: Σε 10 υπόπτους “οδηγούν” τα βίντεο

Εκτέλεση χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο: Σε 10 υπόπτους “οδηγούν” τα βίντεο
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (EUROKINISSI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) Eurokinissi

Έρευνες της αντιτρομοκρατικής σε "παλιούς γνώριμους" που έχουν εμπλακεί με τρομοκρατία για να βρουν τους εκτελεστές των δύο χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο. Τι μαρτυρά το περίεργο βάδισμα του ενός

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής έχουν καταλήξει σε δέκα υπόπτους, σχετικά με την εκτέλεση των δύο χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, πρόκειται για “παλιούς γνώριμους”που έχουν εμπλακεί με τρομοκρατία. Όπως λένε αστυνομικές πηγές με τον άλφα ή βήτα τρόπο είχαν άμεση ή έμμεση εμπλοκή με τις τρεις μεγαλύτερες οργανώσεις που έδρασαν τα τελευταία χρόνια, δηλαδή τον “Επαναστατικό Αγώνα”, τη “Σέχτα Επαναστατών” και τους “Πυρήνες της φωτιάς”.

Φως αναμένεται να ρίξει στη ταυτότητα της οργάνωσης η προκήρυξη η οποία όπως εκτιμούν οι αρχές θα αποσταλεί το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Παράλληλα, σε ένα από τα βίντεο που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα από το βράδυ της τραγικής δολοφονίας, ο εκτελεστής εμφανίζεται να κουτσαίνει, κάτι που παραπέμπει σε τραυματισμό στο πόδι ο οποίος ενδεχομένως να άφησε κάποια επιπλοκή. Ωστόσο, αξιωματικοί που ρωτήθηκαν σχετικά και ανέλυσαν καρέ καρέ όλα τα βίντεο είπαν ότι το πρόβλημα που δείχνει να υπάρχει οφείλεται στο βάρος από το σακίδιο στον ώμο.

Τέλος, σημειώνεται πως το βράδυ της Τρίτης ο ειδησεογραφικός ιστότοπος zougla.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο το οποίο δείχνει τη στιγμή της εκτέλεσης των δύο χρυσαυγιτών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα