Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Ιω. Ζαφειρόπουλος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Ιω. Ζαφειρόπουλος

Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθηκε ελεύθερος μετά την πολύωρη απολογία του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο τραπεζικός υπάλληλος που κατηγορείται για παθητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος και συνελήφθη με 3000 ευρώ προσημειωμένα χαρτονομίσματα αμέσως μετά το ραντεβού του με τον καταγγέλλοντα επιχειρηματία στη Βαρβάκειο.

Ο κατηγορούμενος και έχει κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία, μετά την απολογία του δήλωσε:

"Ήδη η αθωότητα μου έχει αρχίσει να αποδεικνύεται. Μετά από όσα έγιναν έχουμε καταλάβει περί τομείς πρόκειται και στην πορεία θα δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες. Θα αναλύσουμε τα στοιχεία ένα προς ένα. Είναι προφανέστατη η σκευωρία. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος εκτελεί άλλα πράγματα."

Σύμφωνα με την καταγγελία ο τραπεζικός υπάλληλος είχε πάρει και άλλα χρήματα από τον επιχειρηματία προκειμένου να "ξεκλειδώσει" τη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ.

Ο ίδιος, κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και απέδωσε την καταγγελία σε σκευωρία σε βάρος του με στόχο, όπως ισχυρίστηκε, ο καταγγέλλοντας να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης σε φορολογικές υποθέσεις του.

Ως προς το ποσό των 3000 ευρώ, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για αμοιβή της συζύγου του η οποία είναι φοροτεχνικός και είχε αναλάβει κάποιες υποθέσεις του καταγγέλλοντα. Επισημαίνεται ότι και η σύζυγος του τραπεζικού υπαλλήλου είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνελήφθη υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπάλληλοι του Υπ.Οικ. για δωροληψία

Στον Ανακριτή ο επίορκος τραπεζικός υπάλληλος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

SHARE:

24Media Network