Ενώπιον του Εισαγγελέα ο Βρετανός για την αιματηρή συμπλοκή στα Μάλια

Ενώπιον του Εισαγγελέα ο Βρετανός για την αιματηρή συμπλοκή στα Μάλια

Στον εισαγγελέα ο 19χρονος Βρετανός, φερόμενος ως δράστης του θανάσιμου τραυματισμού του ομοεθνή του στα Μάλια της Κρήτης. Το κατώφλι του εισαγγελέα περνούν και οι υπόλοιποι 18. Οι δηλώσεις του δημάρχου Χερσονήσου

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγείται εντός της ημέρας, ο 19χρονος Βρετανός, ο οποίος φέρεται ως δράστης του θανάσιμου τραυματισμού του συνομηλίκου του Βρετανού τα ξημερώματα της Τρίτης στα Μάλια της Κρήτης μετά από άγρια συμπλοκή.

Μαζί με τον 19χρονο οδηγούνται στον εισαγγελέα και οι υπόλοιποι 18 νεαροί που συνελήφθησαν σε μία μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός έπεσε νεκρός σε πεζόδρομο των Μαλίων από χτυπήματα μαχαιριού ή άλλου αιχμηρού αντικειμένου κατά τη διάρκεια επεισοδίου που σημειώθηκε μεταξύ νεαρών Βρετανών, ύστερα από διασκέδαση και κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής.

Όταν οι υπόλοιποι εντόπισαν ότι ένας από αυτούς είχε πέσει αιμόφυρτος εξαφανίστηκαν, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, ωστόσο κατά τη διακομιδή υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν αστυνομικοί, στους οποίους οι υπόλοιποι της παρέας υπέδειξαν τον 19χρονο Βρετανό ως δράστη της δολοφονίας. Κατόπιν αναζήτησής του, η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες για διακοπές.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες παρέες είχαν το τελευταίο διάστημα εμπλακεί και πάλι σε φασαρίες στην περιοχή.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης υπογράμμισε ότι το θέμα πρέπει να απασχολήσει συνολικά την τοπική και όχι μόνο κοινωνία για το τι είδους τουρισμό θέλει η περιοχή, προσθέτοντας ότι ο ίδιος έχει πολλές φορές δεχθεί απειλές, όταν αποφάσισε να επιβάλει κυρώσεις ή και να κλείσει καταστήματα υγιεινομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσαν παράνομα.

Διαβάστε τα περιστατικά που συγκλόνισαν τα Μάλια στο παρελθόν.

 

Πηγή: cretalive.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα