Ένοπλοι διαρρήκτες άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών

Ένοπλοι διαρρήκτες άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών

Από τύχη δεν σκοτώθηκε αστυνομικός στην Εύβοια, μετά από διάρρηξη σε σπίτι στην περιοχή Μύτικα Χαλκίδας, με λεία κοσμήματα και χρηματικό ποσό. Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 53χρονος ειδοποιήθηκε από το συναγερμό ότι κάτι συμβαίνει στο σπίτι που διαμένει. Όταν έφτασε εκεί, στην περιοχή Μύτικα Χαλκίδας, είδε την μπαλκονόπορτα ανοιχτή και κατάλαβε ότι είναι μέσα οι κλέφτες.

Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα. Τη στιγμή που οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας έφτασαν στο σπίτι, οι δυο διαρρήκτες πηδούσαν την περίφραξη του σπιτιού για να φύγουν.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους σταματήσουν, γνωστοποιώντας στους άγνωστους δράστες την ιδιότητά τους. Τότε ο ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ευτυχώς κατάφεραν να καλυφθούν και να ανταποδώσουν τα πυρά.

Στη συνέχεια, ακολούθησε καταδίωξη, ωστόσο οι δυο δράστες εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και τη μορφολογία του εδάφους κατάφεραν να ξεφύγουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κακοποιός πυροβόλησε έξι φορές εναντίον των αστυνομικών. Όπως διαπιστώθηκε οι δυο διαρρήκτες είχαν προλάβει να πάρουν από το σπίτι άγνωστο χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα.

Η αστυνομική Διεύθυνση της Ευβοίας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: Lamiareport.gr

SHARE:

24Media Network