Έως και 2.000 το άτομο χρέωνε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών

Ναύπλιο - Πλειστηριασμοί stop στην πράξη.
Τα κατάφεραν!
Λίγοι οι συμμετέχοντες αλλά αποφασισμένοι.Απέτρεψαν την είσοδο του συμβολαιογράφου, ο πλειστηριασμός  ΔΕΝ έγινε .
Στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου όπου γινόταν σήμερα Τετάρτη 4 Μαίου 2017, ο 1ος  μη συναινετικός Πλειστηριασμός  συμπολιτών μας για κόκκινα επαγγελματικά δάνεια σε τράπεζες ,μαζεύτηκαν μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών, των Κατασχέσεων, των Διακοπών Νερού και Ρεύματος ,και κατάφεραν διαμαρτυρόμενοι να τον αναβάλλουν. Τα μέλη της κίνησης τονίζουν : "Αυτοί οι πλειστηριασμοί είναι εκβιαστικοί γιατί δεν δίνουν τη δυνατότητα στους δανειζόμενους να πετύχουν καλύτερο διακανονισμό με την τράπεζα. Με αποτέλεσμα να μην έχουν το χρόνο να αντιμετωπίσουν το χρέος τους οδηγώντας τους έτσι σε δυσβάσταχτες προσωπικές καταστάσεις".(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
Ναύπλιο - Πλειστηριασμοί stop στην πράξη. Τα κατάφεραν! Λίγοι οι συμμετέχοντες αλλά αποφασισμένοι.Απέτρεψαν την είσοδο του συμβολαιογράφου, ο πλειστηριασμός ΔΕΝ έγινε . Στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου όπου γινόταν σήμερα Τετάρτη 4 Μαίου 2017, ο 1ος μη συναινετικός Πλειστηριασμός συμπολιτών μας για κόκκινα επαγγελματικά δάνεια σε τράπεζες ,μαζεύτηκαν μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών, των Κατασχέσεων, των Διακοπών Νερού και Ρεύματος ,και κατάφεραν διαμαρτυρόμενοι να τον αναβάλλουν. Τα μέλη της κίνησης τονίζουν : "Αυτοί οι πλειστηριασμοί είναι εκβιαστικοί γιατί δεν δίνουν τη δυνατότητα στους δανειζόμενους να πετύχουν καλύτερο διακανονισμό με την τράπεζα. Με αποτέλεσμα να μην έχουν το χρόνο να αντιμετωπίσουν το χρέος τους οδηγώντας τους έτσι σε δυσβάσταχτες προσωπικές καταστάσεις".(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Το κύκλωμα το αποτελούσαν δύο Βούλγαροι και δύο Πακιστανοί που διακινούσαν Πακιστανούς από τα σύνορα στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην Αθήνα

Συνελήφθησαν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης τέσσερα άτομα που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 36, 18, 37 και 29 ετών (Πακιστανοί και Βούλγαροι) σε βάρος των οποίων, αλλά και ενός ακόμη συνεργού τους, σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών στη χώρα και για το αδίκημα της σύστασης συμμορίας.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, αστυνομικοί του Αλλοδαπών εντόπισαν Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος Βούλγαρος με συνεπιβάτη τον 18χρονο Πακιστανό, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε η μεταφορά συνολικά 7 Πακιστανών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, στην διακίνηση των 7 αλλοδαπών συμμετείχαν επιπλέον δύο άτομα, συνεργάτες των συλληφθέντων (ο 37χρονος Βούλγαρος και ο 29χρονος Πακιστανός), οι οποίοι μετά από επισταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης.

Σημειώνεται ότι, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο και για τη μεταφορά τους στη Θεσσαλονίκη θα κατέβαλαν κατά την άφιξή τους το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ έκαστος, ενώ για τον τελικό προορισμό τους που ήταν η Αθήνα θα κατέβαλαν επιπλέον 1.100 ευρώ.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς και 6 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις συνεννοήσεις τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

SHARE: