Επίθεση αγνώστων στον σταθμό του μετρό στον Κεραμεικό

Επίθεση αγνώστων στον σταθμό του μετρό στον Κεραμεικό
Αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στην οδό Αχαϊας στους Αμπελοκήπους έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ το οποίο σημειώθηκε στις 08.40 το πρωί στην οδό Κεδρηνού, κοντά στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ), στους Αμπελόκηπους το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουλίου 2013. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε διερχόμενο αυτοκίνητο το οποίο σταμάτησε, όμως, οι 3 επιβαίνοντες κατέβηκαν από το όχημα πυροβολώντας με καλάσνικοφ προς το μέρος των αστυνομικών - οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά - και αμέσως μετά διέφυγαν με το όχημα. Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών δεν υπήρξε τραυματισμός. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το Ι.Χ. μάρκας Volvo βρέθηκε εγκαταλελειμένο στην οδό Αχαϊας και οι δράστες διέφυγαν πεζή. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Τα ίδια άτομα πέταξαν στη συνέχεια και  φέιγ βολάν με συνθήματα υπέρ των ελεύθερων μετακινήσεων

Ομάδα αγνώστων ατόμων εισέβαλε, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στον σταθμό του μετρό στον Κεραμεικό και προκάλεσε φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα, καθώς και σε ένα ΑΤΜ.

Στη συνέχεια τα ίδια άτομα πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα υπέρ των ελεύθερων μετακινήσεων και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Φωτό: Αρχείου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα