Επίθεση με βιτριόλι: Σε 5 γυναίκες κλείνει ο κλοιός των υπόπτων – Ραγδαίες εξελίξεις από Δευτέρα

Επίθεση με βιτριόλι: Σε 5 γυναίκες κλείνει ο κλοιός των υπόπτων – Ραγδαίες εξελίξεις από Δευτέρα

Στην Ασφάλεια έχουν σχηματίσει μία εικόνα με έναν βασικό κύκλο 5 υπόπτων γυναικών από το πολύ στενό περιβάλλον της 34χρονης που είχαν κίνητρο για να πραγματοποιήσουν μία τόσο σκληρή επίθεση

Σφίγγει ο κλοιός για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό της γυναίκας που ευθύνεται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, όσο περνούν τα 24ωρα.

Ήδη οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών βρίσκονται σε θέση να έχουν στενέψει τον κύκλο των υπόπτων γυναικών σε 5 άτομα που ενδεχομένως είχαν κίνητρο για να πραγματοποιήσουν μία τόσο σκληρή επίθεση.

Οι γυναίκες αυτές ανήκουν στον πάρα πολύ στενό κύκλο της 34χρονης και ενδεχομένως έως την Δευτέρα που οι Αρχές θα πάρουν τις απαντήσεις για τα στίγματα της κινητής τηλεφωνίας που εξέπεμψαν σήμα από την Καλλιθέα εκείνες τις ώρες, να βρεθούν σε θέση οι έμπειροι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση να θέσουν στο κάδρο συγκεκριμένο άτομο και ενδεχομένως εντός της ερχόμενης εβδομάδας να οδηγηθούν ακόμη και σε εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η Δευτέρα είναι μία εξίσου σημαντική ημέρα γιατί οι αστυνομικοί θα επισκεφτούν εκ νέου την Ιωάννα στο Θριάσιο Νοσοκομείο και πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να την πείσουν να σκεφτεί και να συνδυάσει και εκείνη κάποια γεγονότα που στην πορεία των ερευνών έχουν μάθει οι Αρχές και να τους δώσει την δική της εκδοχή ή ακόμα να θελήσει να τους εκμυστηρευτεί κάποια πράγματα, που ίσως πιο πριν να φοβόταν να διηγηθεί ή να μην τα είχε συνδυάσει.

Οι Αρχές έχουν επίσης στην διάθεσή τους εικόνες από κλειστά κυκλώματα και σε κάποια από αυτά έχουν εντοπίσει γυναίκες που η φιγούρα τους ταιριάζει αρκετά στην περιγραφή που έχει δώσει το θύμα, ωστόσο επειδή πρόκειται για μακρινές λήψεις, αναμένουν εντός του Σαββατοκύριακου να καθαρίσουν και να ζουμαριστούν τα στοπ-καρέ από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Όλο αυτό το διάστημα, οι αστυνομικοί δεν έχουν κάτσει με σταυρωμένα χέρια, αλλά έχουν πάρει πλήθος καταθέσεων από το ευρύτερο συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό της περιβάλλον και συμπληρωματικές καταθέσεις και έχουν σχηματίσει μία ικανή εικόνα για γεγονότα και πρόσωπα και στους τρεις αυτούς «πυλώνες» της ζωής της που θα μπορούσαν να είχαν κίνητρο.

Σημειώνεται ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα η μαυροφορεμένη λεπτή γυναίκα, μετρίου αναστήματος, που πραγματοποίησε την επίθεση, πέρα από την μάσκα και το σκουφί, να προσπάθησε αρκετά να αλλοιώσει χαρακτηριστικά της που θα την πρόδιδαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version