Επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου

Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την διασταύρωση των οδών Μερκούρη Δ. και Ασκληπιού στην Αναβύσσο όπου το απόγευμα το Σαββατου 3 Ιανουαρίου 2015, συνελλήφθει ο Χριστόδουλος Ξηρός.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την διασταύρωση των οδών Μερκούρη Δ. και Ασκληπιού στην Αναβύσσο όπου το απόγευμα το Σαββατου 3 Ιανουαρίου 2015, συνελλήφθει ο Χριστόδουλος Ξηρός. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Από την Αστυνομία έγιναν 5 προσαγωγές νεαρών από τους γύρω δρόμους, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι

Κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους νεαροί από τον αντιεξουσιαστικό χώρο… Μετά τις στάσεις των ΜΕΤΡΟ φαίνεται πως οι αντιεξουσιαστές έβαλαν ξανά στο στόχαστρό τους Αστυνομικά Τμήματα. Αυτή την φορά στόχος έγινε το Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου επί της οδού Πρατίνου και μάλιστα παραμονή της εθνικής εορτής.

Περίπου είκοσι λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, μια ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά προς το Αστυνομικό Τμήμα και πέταξαν τρεις βόμβες μολότοφ. Από την επίθεση ευτυχώς δεν σημειώθηκε κανείς τραυματισμός, παρά μόνο μαύρισμα της εξωτερικής σκοπιάς και της εισόδου του κτιρίου.

Αμέσως μετά την πράξη τους, οι νεαροί κουκουλοφόροι τράπηκαν σε φυγή στους γύρω δρόμους του Παγκρατίου, ενώ από αναζητήσεις της Αστυνομίας που ακολούθησαν, προέκυψαν πέντε προσαγωγές νεαρών που κρίθηκαν ύποπτοι, όμως στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

SHARE: