Επίθεση στο Μικρολίμανο: Τα δύο ονόματα του δράστη

Επίθεση στο Μικρολίμανο: Τα δύο ονόματα του δράστη

Το όνομα Γκλοντιάν Αρμπέν είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ο πιστολέρο, που αιματοκύλισε τα ξημερώματα του Σαββάτου το Μικρολίμανο (Vid)

Το όνομα, που χρησιμοποιούσε στο παρελθόν ο δράστης της αιματηρής επίθεσης σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, έγινε γνωστό αργά το απόγευμα της Κυριακής (23/11).

Συγκεκριμένα σε παλαιότερη σύλληψή του είχε δώσει το όνομα "Γκλοντιάν Αρμπέν". Το πραγματικό όνομα του αλβανικής καταγωγής κακοποιού, είναι διαφορετικό, ωστόσο εκκρεμεί η εισαγγελική διάταξη για να δοθεί επισήμως στη δημοσιότητα.

Ο δράστης, φέρεται να έχει σχέσεις με κυκλώματα της νύχτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιστολέρο, παραμένει στην Αττική και οι έρευνες συνεχίζονται.

Να θυμίσουμε ότι ο δράστης μπήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/11) στο μαγαζί, στην ακτή Δηλαβέρη, με ένα καλάσνικοφ στα χέρια και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε σε ταξί και εξαφανίστηκε. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν 15 άτομα, με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης διασκέδαζε στο μαγαζί. Κάποια στιγμή και για άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκε με θαμώνες και επέστρεψε με το όπλο, σπέρνοντας τον πανικό.

Ο δράστης της επίθεσης φέρεται να εμπλέκεται ήδη σε άλλα τρία ένοπλα αιματηρά περιστατικά στο παρελθόν με έναν νεκρό, αλλά και σε υποθέσεις της νύχτας και μέχρι στιγμής παραμένει ασύλληπτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τα στοιχεία και η φωτογραφία του δεν μπoρούν να δοθούν στη δημοσιότητα, εάν δεν έχει πρώτα κοινοποιηθεί η σχετική απόφαση στο δράστη.

Σύμφωνα με τροποποίηση του νόμου 4139, που έγινε το Μάρτιο του 2013, τα εγκλήματα κατά της ανθρώπινης ζωής δεν συμπεριλαμβάνονται στις εξαιρέσεις εκείνες, που προβλέπονται στη σχετική διάταξη. Αυτές είναι:

*Για εγκληματική οργάνωση

*Για τρομοκρατία

*Για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας (σεξουαλικής φύσης εγκλήματα).

Εφόσον ο κακοποιός αναζητείται, δεν γίνεται να του κοινοποιηθεί η δικαστική απόφαση για δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του. Οι εισαγγελείς, θυροκόλλησαν, στην τελευταία γνωστή κατοικία του Αλβανού κακοποιού, την εν λόγω απόφαση και θα πρέπει να περιμένουν 48 ώρες προκειμένου να μην την εφεσιβάλει και στη συνέχεια να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στο Μικρολίμανο

SHARE:

24Media Network