Ο καφετζής του δικαστηρίου του έσπασε τη μύτη

Ο καφετζής του δικαστηρίου του έσπασε τη μύτη

Επιτέθηκε στον παιδεραστή και του έσπασε τη μύτη. Ο καφετζής στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου βρήκε την ευκαιρία και επιτέθηκε στο 47χρονο εκπαιδευτικό ο οποίος παραμένει κρατούμενος

Επεισόδιο δημιουργήθηκε, αργά το απόγευμα της Τρίτης, στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου και μάλιστα κατά τη διάρκεια της απολογίας ενώπιον της ανακρίτριας του 47χρονου εκπαιδευτικού- παιδεραστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Cretalive, μετά τέσσερις και πλέον ώρες απολογίας, ο 47χρονος ζήτησε λίγο νερό.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο καφετζής του κτιρίου, ο οποίος ‘έκοβε’ βόλτες καθ΄όλη τη διάρκεια της μαραθώνιας απολογίας του κατηγορούμενου.

Με το που μπήκε λοιπόν στο γραφείο της ανακρίτριας, ο 31χρονος καφετζής, επιτέθηκε στο 47χρονο χτυπώντας τον στον πρόσωπο και σπάζοντας του την μύτη, προτού οι αστυνομικοί τον απομακρύνουν.

Ο δικηγόρoς του χτυπημένου πάντως επιβεβαίωσε ότι δεν θα κατατεθεί μήνυση εναντίον του νεαρού καφετζή.

Όσο για το μέλλον του κατηγορούμενου, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ έγινε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης να οριστεί πραγματογνώμονας για την ψυχιατρική εξέταση του.

Ο 47χρονος πάντως επέμεινε στην θέση του πως δεν υπήρχε σεξιστικό περιεχόμενο στις πράξεις του και πως όλα έγιναν με τη θέληση των ανήλικων παιδιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα