Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, μέλη του κυκλώματος. Κατασχέθηκαν 19 κιλά και 983 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας.

Συνελήφθησαν την Δευτέρα στην Αθήνα και στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς της Δίωξης, τρεις αλλοδαποί, από το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν και την Αλβανία, ηλικίας 18, 33 και 43 ετών, μέλη του κυκλώματος. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο αλλοδαποί συνεργοί τους, ένας από την Αλβανία και ένας από το Μπαγλαντές.

Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αναφορικά με την δράση της προαναφερόμενης εγκληματικής οργάνωσης, ύστερα από εκτεταμένες ενέργειες εξακριβώσεων, διασταυρώσεων στοιχείων, εντοπισμό χώρων αποθηκεύσεως ναρκωτικών και δημιουργίας προφίλ των εμπλεκομένων επετεύχθη ο εντοπισμός των δραστών, διαπιστώθηκε η εγκληματική τους δράση και αποσαφηνίσθηκαν οι ρόλοι τους, κατά την αποθήκευση και την διακίνηση των ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας.

Από τις έρευνες σε οικίες και χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19 κιλών και 983 γραμμαρίων, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 250 ευρώ, 8 συσκευές κινητών τηλεφώνων, 13 κλειδιά οικιών και σημειώσεις σχετικά με αγοραπωλησίες ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν την Τρίτη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Ναρκωτικά

ADVERTISING

SHARE: