Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης από την Αλβανία στην Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης από την Αλβανία στην Ελλάδα
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης από την Αλβανία στην Ελλάδα ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί, μέλη εγκληματικής ομάδας που εισήγαγε από την Αλβανία και διακινούσε στη χώρα μας μεγάλες ποσότητες κάνναβης-Κατασχέθηκε μεταξύ άλλων, ποσότητα κάνναβης βάρους 45 κιλών

Συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί, ηλικίας 25, 41 και 49 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας που εισήγαγε από την Αλβανία και διακινούσε στη χώρα μας μεγάλες ποσότητες κάνναβης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στο Περιστέρι τον 25χρονο και τον 41χρονο και μετά από έλεγχο σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 49χρονου, που είχαν σταθμεύσει, βρήκαν αποθηκευμένη ποσότητα κάνναβης βάρους 45 κιλών.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, αναζήτησαν εντόπισαν και συνέλαβαν στα Μέγαρα, τον 49χρονο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, οι συλληφθέντες είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή από την Αλβανία και στη συνέχεια αποθήκευση και διακίνηση στη χώρα μας μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους 45.009,9 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 1.650 ευρώ και 2.400 λεκ Αλβανίας, 3 Ι.Χ. αυτοκίνητα και 4 κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Ναρκωτικά

ADVERTISING

SHARE: