Εξελίξεις στην υπόθεση Μπάκο: Το όπλο που βρέθηκε στον Πειραιά δεν χρησιμοποιήθηκε στο Μικρολίμανο

Εξελίξεις στην υπόθεση Μπάκο: Το όπλο που βρέθηκε στον Πειραιά δεν χρησιμοποιήθηκε στο Μικρολίμανο
ΑΘΗΝΑ-Στην Εισαγγελία οδηγήθηκε ο 31χρονος Αλβανός Αρμπέρ Μπάκο, που τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου με ένα καλάσνικοφ, άνοιξε πυρ σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας τουλάχιστον 15 άτομα.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Νέα ανατροπή στην υπόθεση με τον Αλβανό κακοποιό, μετά την βαλλιστική εξέταση. Τρεις ένοπλες επιθέσεις είχε διαπράξει η συμμορία του Άρμπερ Μπάκο

Τρεις ένοπλες επιθέσεις με έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες, αλλά όχι την επίθεση στο Μικρολίμανο, έχει διαπράξει η αλβανική συμμορία του Αρμπέρ Μπάκο.

Το δεύτερο καλάσνικοφ της συμμορίας του Αλβανού Αρμπέρ Μπάκο, ο οποίος αιματοκύλισε πριν από λίγες μέρες το Μικρολίμανο, είναι αυτό που βρέθηκε τη Δευτέρα στη θάλασσα, στην περιοχή της Πύλης 1 του Πειραιά.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της βαλλιστικής έρευνας που ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα, το συγκεκριμένο πολεμικό τυφέκιο δεν έχει χρησιμοποιηθεί στην αιματηρή επίθεση στο Μικρολίμανο, (σσ: όπως εκ παραδρομής μεταδόθηκε νωρίτερα) αλλά σε άλλες τρεις ένοπλες επιθέσεις, με συνολικά έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες.

Πιο συγκεκριμένα:

– Στις 22/9/14, στην αιματηρή ληστεία σε βάρος Αιγύπτιου στην Ομόνοια.

– Στις 6/10/14, στους πυροβολισμούς εναντίον καφετέριας στον Άγιο Παντελεήμονα.

– Στις 31/10/14, στο μπαρ στο Μεταξουργείο, όπου έπεσε νεκρός από τις σφαίρες ο 43χρονος και τραυματίστηκαν επτά άτομα.

Η εγκληματική ομάδα πέταξε το όπλο αυτό στη θάλασσα, ύστερα από την επίθεση στον Άγιο Παντελεήμονα, με σκοπό να το εξαφανίσει, επειδή με αυτό διαπράχθηκε ο φόνος του 43χρονου.

Από την Αστυνομία και το Λιμενικό, συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση του καλάσνικοφ με το οποίο ο Μπάκο πυροβόλησε στο Μικρολίμανο τραυματίζοντας 11 άτομα και όπως είπε το πέταξε και αυτό στη θάλασσα, αλλά ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα