Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην Αρτέμιδα – Έγινε για 130 ευρώ δανεικά

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην Αρτέμιδα – Έγινε για 130 ευρώ δανεικά
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Ο δράστης που συνελήφθη ήταν γνωστός του θύματος και τον είχε δανείσει 130 ευρώ-Τσακώθηκαν γιατί καθυστερούσε να του επιστρέψει και τον χτύπησε με κλωτσιές στο κεφάλι μέχρι θανάτου

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 65χρονου Αλβανού, η οποία διαπράχθηκε στις 10 Μαΐου, στην αυλή του σπιτιού του, στην Αρτέμιδα.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες εκείνης της ημέρας, το θύμα διαπληκτίστηκε με άγνωστο άτομο, στον προαύλιο χώρο της διώροφης οικίας του στην Αρτέμιδα.

Αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός του 65χρονου, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την διενεργηθείσα νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι αιτία θανάτου ήταν κακώσεις που προήλθαν μετά από πλήξη με θλων όργανο.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, εξακριβώθηκε ότι δράστης είναι ένας 34χρονος ομοεθνής και γνωστός του θύματος. Ως κίνητρο του εγκλήματος φέρονται προσωπικές-οικονομικές διαφορές που είχαν ο κατηγορούμενος με το θύμα.

Πιο συγκεκριμένα, το θύμα φέρεται να είχε δανειστεί 130 ευρώ από τον δράστη και επειδή του τα χρωστούσε, πήγε ο δράστης στο σπίτι του να απαιτήσει πίσω τα δανεικά, τσακώθηκαν και πιάστηκαν στα χέρια με τον 34χρονο να φτάσει στο σημείο να κλωτσήσει στο κεφάλι το θύμα μέχρι θανάτου.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και σε βάρος του 34χρονου εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα