Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Τούρκου φορτηγατζή στον Ασπρόπυργο

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Τούρκου φορτηγατζή στον Ασπρόπυργο
Περιπολικό αστυνομίας στον Ασπρόπυργο - Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI /KOSTAS VILLA) Eurokinissi

Δράστες ήταν 5 Ρομά, ανάμεσά τους και ανήλικοι που τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου για του πάρουν 150 ευρώ και μια τσάντα με ρούχα.

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος του 51χρονου Τούρκου οδηγού φορτηγού, που διαπράχθηκε στις 8 Απριλίου, στον Ασπρόπυργο.

Το θύμα είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένο, πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας, εντός φορτηγού-τράκτορα, του οποίου ήταν οδηγός και ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή Δύο Πεύκα στον Ασπρόπυργο.

Από την διενεργηθείσα νεκροψία-νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι τα τραύματα προήλθαν μετά από πλήξη από τέμνον και νύσσον όργανο.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, εξακριβώθηκε ότι δράστες είναι πέντε Ρομά, δύο εκ των οποίων 15χρονοι. Ως κίνητρο του εγκλήματος φέρεται η ληστεία. Μάλιστα οι δράστες τον σκότωσαν μόνο και μόνο για να του πάρουν 150 ευρώ και μία τσάντα με ρούχα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν οι τέσσερις εκ των κατηγορουμένων, ενώ ο πέμπτος αναζητείται. Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών και στην Ανακρίτρια Ανηλίκων οι ανήλικοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version