Φρίκη από το πόρισμα της νεκροτομής για το βρέφος που πέταξαν σε κάδο

Φρίκη από το πόρισμα της νεκροτομής για το βρέφος που πέταξαν σε κάδο
Ο κάδος σκουπιδιών όπου βρέθηκε νεκρό, τυλιγμένο σε σεντόνια, νεογέννητο βρέφος στην Πετρούπολη, το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου 2018. Το νεογέννητο βρήκε ένας ρακοσυλλέκτης την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια και ειδοποίησε τις Αρχές. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) eurokinissi

Απίστευτη αγριότητα επέδειξαν όποιοι δολοφόνησαν ένα νεογέννητο αγοράκι το οποίο βρέθηκε τυχαία νεκρό χθες από ρακοσυλλέκτη μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη - Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σοκ προκαλεί το πόρισμα της ιατροδικαστή για το ειδεχθές έγκλημα σε βάρος του νεογέννητου αγοριού που βρέθηκε νεκρό χθες το μεσημέρι από ρακοσυλλέκτη μέσα σε κάδο απορριμμάτων και τυλιγμένο με ένα σεντόνι, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας , στην Πετρούπολη.

Δεν έφτανε που ο αδίστακτος ή οι αδίστακτοι δολοφόνοι του, του είχαν γεμίσει το στόμα του με χαρτοπετσέτες για να μην ακούγεται προφανώς το κλάμα του, το πόρισμα της ιατροδικαστή σοκάρει αφού αποδεικνύει ότι ο θάνατος του ήταν ασφυκτικός δια περισφίξεως του λαιμού του με τον ίδιο του τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί!

Σε κατάσταση σοκ ο ρακοσυλλέκτης κάλεσε όλη την γειτονιά και εκείνοι με την σειρά τους την Αστυνομία. Τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής που αναζητά τυχόν μάρτυρες στη γειτονιά, καταθέσεις που ίσως υποδεικνύουν νεαρές γυναίκες που μπορεί να βρίσκονταν πρόσφατα σε εγκυμοσύνη αλλά και τυχόν υλικό κλειστού κυκλώματος που θα μπορέσει να προδώσει τους υπεύθυνους αυτής της ειδεχθούς πράξης.

Πρόσθετα, αφού σάρωσαν χθες την γειτονιά με καταθέσεις οι αστυνομικοί και έμπαιναν ακόμα και σε διαμερίσματα για να τσεκάρουν μήπως δουν κάποια γυναίκα που να έμοιαζε λεχώνα, στράφηκαν και προς τα νοσοκομεία όλης της Αττικής και τις κλινικές, ζητώντας πληροφορίες για όποια γυναίκα πήγε τα τελευταία 24ωρα και τυχόν εμφάνιζε εικόνα πρόσφατου τοκετού.

Υλικά κλειστών κυκλωμάτων, καταθέσεις και συνεχείς έρευνες ίσως οδηγήσουν τις Αρχές στην εξιχνίαση αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος το οποίο οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα και ως ζήτημα τιμής για εκείνους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα