Φρίκη στην Πτολεμαΐδα: 52χρονος ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια

Φρίκη στην Πτολεμαΐδα: 52χρονος ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια

Παιδικά παιχνίδια βρέθηκαν στο φορτηγάκι του 52χρονου, που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος πέντε ανήλικων κοριτσιών. Προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πτολεμαΐδας η είδηση της σύλληψης ενός 52χρονου Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος πέντε ανήλικων κοριτσιών.

Η αστυνομία επιλήφθηκε του θέματος μετά από καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 52χρονος είχε ασελγήσει σε τρία μικρά κορίτσια. Από την έρευνα, ωστόσο, προέκυψε, ότι εμπλέκεται σε δύο ακόμη παρόμοιες περιπτώσεις.

Μετά από επιχείρηση που στήθηκε, ο 52χρονος εντοπίστηκε στο σπίτι δύο ημεδαπών, ηλικίας 30 και 28 ετών ενώ προέβαλε σθεναρή αντίσταση κατά τη σύλληψη του.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του και στο φορτηγάκι, που χρησιμοποιούσε, μέσα στο οποίο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, παιδικά αντικείμενα και παιχνίδια. Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, επίσης, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες μνήμης, δύο συσκευές αποθήκευσης αρχείων και δέκα ψηφιακοί δίσκοι.

Εις βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και αντίσταση ενώ με χειροπέδες κατέληξαν και οι δύο άνδρες, στο σπίτι των οποίων εντοπίστηκε, κατηγορούμενοι για υπόθαλψη εγκληματία. Και οι τρεις θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα