Φθιώτιδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Μαλεσίνα και έφυγαν με λεία 48.000 ευρώ

Φθιώτιδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Μαλεσίνα και έφυγαν με λεία 48.000 ευρώ
Οικογενειακό έγλημα έλαβε χώρα στην περιοχή του Μαρκόπουλου, σήμερα 14/10/2017. Μητέρα αφού κλείδωσε τον σύζυγο της, φαίνεται πως σκότωσε την 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωής της (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) eurokinissi

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δράστες διέφυγαν με ένα ασημί Ι.Χ. μάρκας TOYOTA, πιθανόν κλεμμένο

Αναστάτωση προκλήθηκε περίπου μισή ώρα μετά τις τρεις τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Μαλεσίνα Φθιώτιδας, όταν άγνωστοι δράστες παροχέτευσαν μίγμα αερίου σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη της Εθνικής Τράπεζας και μάλιστα στην κεντρική πλατεία της Μαλεσίνας και με την μέθοδο «PLOFKRAAK», το ανατίναξαν.

Οι δράστες που δεν πτοήθηκαν από το γεγονός ότι ο στόχος τους ήταν στο κέντρο της κωμόπολης, στη συνέχεια αφαίρεσαν τις κασετίνες που περιείχαν 48.000 ευρώ και σύμφωνα με μαρτυρίες επιβιβάστηκαν σε ένα Ι.Χ. χρώματος ασημί και μάρκας TOYOTA, που ήταν πιθανόν κλεμμένο και διέφυγαν με αυτό, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Παρά την κινητοποίηση και τις έρευνες της Αστυνομίας που ακολούθησαν στην ευρύτερη περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα