Γλυφάδα: Οι σχέσεις του θύματος με το πρώην αφεντικό της “Greek Mafia”

Γλυφάδα: Οι σχέσεις του θύματος με το πρώην αφεντικό της “Greek Mafia”
sooc

'Ενας τραυματίας από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη Γλυφάδα. Οι δράστες τον αιφνιδίασαν και τον πυροβόλησαν επτά φορές.

Στο παρελθόν του θύματος κινούνται κυρίως οι έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής για να διαπιστώσουν τα πιθανά κίνητρα της επίθεσης σε βάρος του, για τα οποία δεν μπορούν να αποκλείσουν στην παρούσα φάση και την πιθανότητα να προέρχονται από την τρέχουσα επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Ο 43χρονος είναι επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης αρκετών πρατηρίων καυσίμων και τις Αρχές τις έχει απασχολήσει στο παρελθόν μόνο για νοθεία καυσίμων.

Ωστόσο, στο παρελθόν είχε συνεργαστεί στο εμπόριο καυσίμων και με το πρώην μεγάλο αφεντικό της “Greek Mafia” που δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι το 2018, κάτι που σίγουρα χτυπάει «καμπανάκια» στους έμπειρους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να ήταν και χορηγός σε ποδοσφαιρική ομάδα της Πελοποννήσου. Το μόνο σίγουρο για τις Αρχές είναι ότι είχε κάτι από παραπάνω από αρκετή τύχη χθες το βράδυ, καθώς οι δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και του επιτέθηκαν επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Γλυφάδα, πυροβόλησαν επτά φορές στο αυτοκίνητό του, που δύσκολα αυτό μπορεί να θεωρηθεί απλά και μόνο προειδοποίηση…

Μετά την επίθεση, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία που τον είχε πετύχει ξυστά μια σφαίρα στο μπράτσο και τον μετέφερε στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα