Γλυφάδα: Προφυλακιστέος ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του – “Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα”

Γλυφάδα: Προφυλακιστέος ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του – “Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα”
Ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μετά την απολογία του στον τακτικό ανακριτή ο 51χρονος άνδρας που δολοφόνησε τον σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα οδηγήθηκε στη φυλακή. Τι δήλωσε μετά την απόφαση της προσωρινής του κράτησης.

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο 51χρονος που σκότωσε το σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα, αμέσως μετά την απόφαση της προσωρινής του κράτησης.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή, μετά την απολογία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε το έγκλημα ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας, όπως είχε κάνει και στους αστυνομικούς.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, αμέσως μετά, δήλωσε: “Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα. Στα 31 μου χρόνια αυτός ο άνθρωπος μου κατέστρεψε τη ζωή”.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 51χρονος σκότωσε με μαχαίρι επί της οδού Β. Ηπείρου, στη Γλυφάδα τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας, σοκάροντας την κοινή γνώμη.

Οι δύο άντρες ήρθαν σε έντονο διαπληκτισμό και στη συνέχεια ο δράστης τράβηξε ένα μαχαίρι και έπληξε απανωτές φορές το θύμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και παραδόθηκε.

Ήδη ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει τον επί 20ετίας σύντροφο της μητέρας του, επικαλούμενος οικονομικές διαφορές. Διαφορές, την ύπαρξη των οποίων έχει αρνηθεί η μητέρα του, μέσω της πληρεξουσίου δικηγόρου της, Εύας Ντογιάκου.

Η τελευταία μιλώντας στο NEWS 24/7 απέκλεισε κατηγορηματικά η πράξη αυτή να είναι αποτέλεσμα κάποια προηγούμενης διαφοράς. “Δεν εκκρεμούσε τίποτα. Η εντολέας μου είναι κατηγορηματική. Για αυτό και δεν το περίμενε, δεν ήταν καθόλου υποψιασμένη. Τίποτα δεν προμήνυε ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα” έχει αναφέρει η νομικός, επισημαίνοντας ότι ούτε δεν είχε προηγηθεί κάποια διένεξη, παρά τα όσα εμφανίζεται να έχει αναφέρει ο κατηγορούμενος στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο 51χρονος είχε οικονομικές δυσκολίες οι οποίες μάλιστα τον είχαν οδηγήσει να ζει για χρόνια στο εξωτερικό, χωρίς να έχει ιδιαίτερες επαφές με τη μητέρα του. Μάλιστα, φαίνεται πως η γυναίκα δεν ήταν ενήμερη ότι ο γιος της είχε επιστρέψει από το εξωτερικό εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα