Γλυκά Νερά: Έκκληση της μητέρας της Καρολάιν - "Σεβαστείτε το πένθος μου"

Γλυκά Νερά: Έκκληση της μητέρας της Καρολάιν - "Σεβαστείτε το πένθος μου"

Μήνυμα της μητέρας της Καρολάιν, Σουζάνα μετέφερε στενή της φίλη, ζητώντας εκ μέρους της χώρο και χρόνο για να πενθήσει με αξιοπρέπεια.

Χώρο και χρόνο για να πενθήσει την απώλεια της κόρης της ζήτησε η μητέρα της Καρολάιν, μέσω οικογενειακής φίλης που δέχτηκε να μιλήσει εκ μέρους της στις κάμερες.

Η Χαρίκλεια Θεοδώρου, δύο μόλις 24ωρα μετά τη συγκλονιστική τροπή που πήρε η υπόθεση στα Γλυκά Νερά, έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους, ζητώντας τους να σεβαστούν την κατάστασή της Σουζάνα, ευχαριστώντας τους ωστόσο για τη στήριξή τους.

"Θέλω να σας μεταφέρω ένα μήνυμα. Σας ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει. Κατανοεί τη μεγάλη αγωνία που έχετε όλοι για μία δήλωσή της. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Δεν είναι σε θέση ακόμη να διαχειριστεί αυτό που ζει", ήταν τα πρώτα λόγια της Χαρίκλειας Θεοδώρου που προσέθεσε:

"Εγώ αυτή τη στιγμή την είδα ήρεμη. Η Σουζάνα είναι μιας άλλης φιλοσοφίας. Είναι μια γυναίκα που ζει τον πόνο της με αξιοπρέπεια. Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο αδερφός του Μπάμπη ήταν στο σπίτι της οικογένειας της Καρολάιν, αλλά έφυγε. Σας ευχαριστεί όλους και θα ήθελε να της αφήσετε λίγο χώρο. Έχει 2-3 μέρες να έρθει στο μνήμα και αυτό την πονάει. Θα ήθελε να σεβαστείτε το πένθος και όλες αυτές τις εξελίξεις".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γλυκά Νερά, Γυναικοκτονία, Έγκλημα, δολοφονία
SHARE:

24Media Network