Γρονθοκόπησαν ανηλεώς 85χρονη στο Παγκράτι για να την ληστέψουν-Δεν σεβάστηκαν ούτε τον κατάκοιτο σύζυγό της

Γρονθοκόπησαν ανηλεώς 85χρονη στο Παγκράτι για να την ληστέψουν-Δεν σεβάστηκαν ούτε τον κατάκοιτο σύζυγό της
Αστυνομία Eurokinissi

Δύο άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο του διαμερίσματος των υπερήλικων, εισήλθαν στο εσωτερικό του και αμέσως άρχισαν να γρονθοκοπούν στο πρόσωπο ανηλεώς την 85χρονη γυναίκα ενώ δεν σεβάστηκαν ούτε τον επίσης υπερήλικο και κατάκοιτο σύζυγό της

Θύμα άγριας ληστείας έπεσε ένα ζευγάρι υπερήλικων μέσα στο διαμέρισμά τους, στο 4ο όροφο πολυκατοικίας, επί της οδού Λογοθέτη, στο Παγκράτι χθες στις δύο τα ξημερώματα.

Δύο άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο του διαμερίσματος των υπερήλικων, εισήλθαν στο εσωτερικό του και αμέσως άρχισαν να γρονθοκοπούν στο πρόσωπο ανηλεώς την 85χρονη γυναίκα ενώ δεν σεβάστηκαν ούτε τον επίσης υπερήλικο και κατάκοιτο σύζυγό της.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί ανάγκασαν την άτυχη ηλικιωμένη να τους παραδώσει τα λιγοστά τους χρήματα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Γείτονες βοήθησαν την 85χρονη και κάλεσαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο που την μετέφερε στην Βουγιουκλάκειο Κλινική στο Αιγάλεω όπου νοσηλεύεται, ενώ παρά τις έρευνες που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version