Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Ζήλευε παθολογικά ο δράστης

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Ζήλευε παθολογικά ο δράστης
Γυναικοκτονία στο Κουκάκι INTIME NEWS

Το ζευγάρι ζούσε σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια όταν και εγκατέλειψε την οικία του ο δράστης και πήγε να μείνει μόνος του-Τον τελευταίο μήνα επέστρεψε όμως δεν τον ήθελε πίσω ούτε η σύζυγός του ούτε τα δύο παιδιά τους-Οι τσακωμοί ήταν σκληροί και συνεχείς

Ζήλευε παθολογικά την σύζυγό του ο 55χρονος μάγειρας και πίστευε ότι είχε σχέση παρότι αυτό δεν ίσχυε όπως κατέθεσαν και τα δύο τους παιδιά. Την επιμονή αυτή την εξέφρασε πολλές φορές κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής ο δράστης.

Το ζευγάρι ζούσε σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια όταν και εγκατέλειψε την οικία του ο δράστης και πήγε να μείνει μόνος του.

Τον τελευταίο μήνα επέστρεψε, επιθυμώντας να τα βρει ξανά με την σύζυγό του, όμως δεν τον ήθελε πίσω ούτε η σύζυγός του ούτε τα δύο παιδιά τους, όπως παραδέχτηκε στους αστυνομικούς.

Οι σχέσεις τους ήταν μόνιμα τεταμένες και οι τσακωμοί τους ήταν σκληροί και συνεχείς, στο διαμέρισμα του οδού Ματρόζου 39, στο Κουκάκι.

Μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης επέστρεψε από την εργασία του στην οικία του, όπου πριν είχε πιει ένα ποτήρι μπύρα και δεν τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί και στο αλκοτέστ που του έγινε.

Στο σπίτι βρήκε την σύζυγο να έχει έτοιμες βαλίτσες για ένα ταξίδι που είχε προγραμματίσει με κάποιες φίλες της. Εκείνος ζηλεύοντάς την, δεν της επέτρεπε να φύγει και το ζευγάρι τσακώθηκε άγρια ακόμη μία φορά.

Ο δράστης χτύπησε την 46χρονη η οποία τον χτύπησε πίσω και πάνω στον τσακωμό, άρπαξε όπως είπε στους αστυνομικούς ένα κουζινομάχαιρο και την έπληξε σε θώρακα και πλάτη, σωριάζοντάς της αιμόφυρτη στο πάτωμα του σαλονιού. Το θύμα κατέληξε και ο δράστης την σκέπασε με ένα ριχτάρι και στη συνέχεια κάλεσε στο τηλέφωνο τον γιο του και έναν άλλον συγγενή του και τους είπε την πράξη του. Μάλιστα στον γιο του που έλειπε σε νυχτερινή έξοδο, του είπε να γυρίσει στο σπίτι γιατί τσακώθηκε με την μάνα του και την σκότωσε.

Ο γιος σε κατάσταση σοκ έσπευσε στο σημείο, όμως ήταν ήδη αργά. Εντόπισε την μητέρα του στο σαλόνι, νεκρή και μέσα σε μία λίμνη αίματος και κάλεσε την Αστυνομία.

Στο μεταξύ, ο πατέρας της οικογένειας, είχε διαφύγει με το αυτοκίνητό του. Στην Λ.Αθηνων-Σουνίου, στο ύψος της παραλίας Θυμάρι, στην Ανάβυσσο, ενδεχομένως σε μία απόπειρα αυτοκτονίας ή σε κατάσταση σύγχυσης, έπεσε με το αυτοκίνητό του σε ένα δέντρο σε ένα απόκρημνο σημείο. Έσπευσε όμως διερχόμενος οδηγός που κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και τον απεγκλώβισε.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «ΚΑΤ», όπου νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος και φρουρούμενος από αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: “Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία που τελέστηκε πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Ιουνίου 2022 στο Κουκάκι σε βάρος 46χρονης ημεδαπής.

Για την υπόθεση συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο 55χρονος σύζυγος της ημεδαπής, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος κατασχέθηκε μαχαίρι κουζίνας, το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version