Η αντίδραση της οικογένειας Φύσσα στη δημοσίευση της φωτογραφίας του δολοφονημένου γιου τους

Η αντίδραση της οικογένειας Φύσσα στη δημοσίευση της φωτογραφίας του δολοφονημένου γιου τους

Διαβάστε την απάντηση της οικογένειας του Παύλου Φύσσα, μετά την κυκλοφορία της κυριακάτικης εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" με φωτογραφία του δολοφονημένου παιδιού τους. Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του φωτογράφου

Κατά της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” στρέφεται η οικογένεια του Παύλου Φύσσα.

Η κυριακάτικη εφημερίδα κυκλοφορεί με μια σοκαριστική φωτογραφία στην πρώτη σελίδα της και συγκεκριμένα, με τον Παύλο Φύσσα να ξεψυχά στην αγκαλιά της κοπέλας του, λίγα λεπτά μετά το θανάσιμο τραυματισμό του από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά και λίγα λεπτά πριν γίνει η διακομιδή του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οι γονείς στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: “Η δημοσίευση των φωτογραφιών αυτών συνιστά κατάφωρη και χυδαία προσβολή της μνήμης του νεκρού γιου μας”, ενώ απευθύνουν έκκληση σε όλα τα ΜΜΕ να σεβαστούν το πένθος τους και να τους αφήσουν να βιώσουν με σιωπή και αξιοπρέπεια το χαμό του Παύλου.

Οι ίδιοι, διά των πληρεξούσιων δικηγόρων τους, εύχονται η Δικαιοσύνη να αναλάβει δραστικά μέτρα απέναντι σε παρόμοια φαινόμενα, αναφέροντας: “Η Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη έχει πλέον τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο”.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του φωτογράφου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα