Η κάμερα του ψιλικατζίδικου στην Ελευσίνα κατέγραψε καρέ-καρέ τη ληστεία και την εν ψυχρώ εκτέλεση του θύματος

Η κάμερα του ψιλικατζίδικου στην Ελευσίνα κατέγραψε καρέ-καρέ τη ληστεία και την εν ψυχρώ εκτέλεση του θύματος

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της επιχείρησης κατέγραψε και το αυτοκίνητο διαφυγής των δραστών και εξετάζονται από το Ανθρωποκτονιών όλες οι περιπτώσεις κλεμμένων αυτοκινήτων από την ευρύτερη περιοχή

Για μια χούφτα ευρώ εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο ληστές έναν άτυχο 53χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών στην Ελευσίνα.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Ωκεανιδών και Αβέροφ. Τη στιγμή εκείνη, η σύζυγος του θύματος που βρισκόταν σε άλλο χώρο του καταστήματος και τακτοποιούσε κάποια εμπορεύματα, άκουσε έναν πυροβολισμό. Δίχως να πάει το μυαλό της ότι κάτι είχε συμβεί στο δικό της κατάστημα, πήγε προς τον άντρα της για να τον ρωτήσει και τον είδε πίσω από το ταμείο, πεσμένο νεκρό με μία σφαίρα στο κεφάλι και μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ το ταμείο ήταν ανοιγμένο.

Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Η σύζυγος του θύματος δεν μπόρεσε να δει τους δράστες, όμως τους κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της επιχείρησης. Μέσα στο κατάστημα εισήλθαν δύο άντρες που φορούσαν φουλφέις κουκούλες και ο ένας κρατούσε πιστόλι και έξω από το κατάστημα ανέμενε ο συνεργός τους που φιλούσε τσίλιες. Οι ληστές απαίτησαν τα χρήματα από το ταμείο, όμως εντελώς συμπτωματικά, εκείνη τη στιγμή το θύμα μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο και απλά σηκώθηκε από την καρέκλα του, δίχως όμως να φανεί απειλητικός.

Οι δράστες φαίνεται αγχώθηκαν μήπως καλέσει σε βοήθεια από το τηλέφωνο και δίχως κανέναν δισταγμό κυριολεκτικά τον εκτέλεσαν με μία σφαίρα στο κεφάλι. Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της επιχείρησης, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέγραψε και το αυτοκίνητο διαφυγής των δραστών και εξετάζονται από το Ανθρωποκτονιών όλες οι περιπτώσεις κλεμμένων αυτοκινήτων από την ευρύτερη περιοχή, με ίδια χαρακτηριστικά, αλλά και άλλες ληστείες με παρόμοιο τρόπο δράστης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα