Η μητέρα του Πολύζου προσπαθεί να “ψαρέψει” δημοσιογράφο εκπομπής, τι είδε ο μάρτυρας το βράδυ του φόνου

Η μητέρα του Πολύζου προσπαθεί να “ψαρέψει” δημοσιογράφο εκπομπής, τι είδε ο μάρτυρας το βράδυ του φόνου

Η μητέρα του Κ. Πολύζου ψάχνει επίμονα να πληροφορηθεί για το μάρτυρα, τη στιγμή που ανακοινώνεται επίσημα πως το πτώμα ανήκει στο γιο της (Vid)

Η μητέρα του άτυχου Κωστή Πολύζου και ο πατριός του από τις πρώτες ώρες που βρέθηκε το πτώμα του παιδιού τους στο χωράφι τους, αιφνιδιάστηκαν και έπεσαν σε αντιφάσεις. Μια νέα συνομιλία της μητέρας του Κωστή Πολύζου παρουσιάστηκε χθες στην τηλεοπτική εκπομπή Φως στο Τούνελ.

Λίγο μετά την ταυτοποίηση του πτώματος που βρέθηκε στο κτήμα του πατριού, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής ενημερώνουν την μητέρα του για το γεγονός ότι το πτώμα ανήκει στον γιο της, Κωστή Πολύζο.

Στη συνομιλία,  που προβλήθηκε στο «Φως στο Τούνελ», η μητέρα του προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο μάρτυρας που είδε κάτι το μοιραίο βράδυ.

Σε άλλη συνομιλία, η μάνα φέρεται να προσπαθεί να “ψαρέψει” την δημοσιογράφο της εκπομπής, προκειμένου να μάθει τι είδε ο ίδιος μάρτυρας εκείνη τη βραδιά, ωστόσο, η ρεπόρτερ δεν της έδινε καμία πληροφορία.

Μια νέα εκδοχή για τη δολοφονία δίνει και ο κυνηγός που βρήκε το πτώμα του νεαρού

«Μου έλεγαν ότι όλοι τους κατηγορούσαν και τότε εγώ είπα στη μάνα: Κοίτα αυτή τη σκύλα με τα κουτάβια της. Για κάνε να της πάρεις ένα μακριά της να δεις πως θ’ αντιδράσει. Εσύ ούτε καν έψαξες το παιδί σου…», είπε ο κυνηγός που βρήκε το πτώμα του νεαρού.

Του είχε κάνει εντύπωση που και οι δύο (μάνα και πατρός) ήταν ψυχροί κι ανέκφραστοι. Στεναχωρήθηκε πολύ όταν έμαθε πως λίγο μετά την ανεύρεση του νεκρού παιδιού τους, αυτοί διασκέδαζαν σε τοπικό πανηγύρι.

Δείτε τι δήλωνε η μάνα στην Αγγελική Νικολούλη μετά την αποκάλυψη πως ο γιος της βρέθηκε δολοφονημένος

Μάλιστα, μίλησε για ένα ακόμα περιστατικό το οποίο είχε παρατηρήσει κι ένας πυροσβέστης που συμμετείχε τότε στις έρευνες. Κοντά στην αποθήκη με τα μελίσσια στο χωράφι του Ντιού, υπήρχε μια τεράστια κηλίδα από λάδια αυτοκινήτου που η ποσότητα της δεν δικαιολογούσε μια απλή αλλαγή λαδιών.

Από τότε που βρέθηκε το πτώμα του παιδιού, πάει κάθε χρόνο στη γιορτή του στο συγκεκριμένο σημείο και ανάβει ένα κεράκι στη μνήμη του.

Διαβάστε ακόμα: Οι δολοφόνοι που ‘αναζητούσαν’ τα θύματά τους στη Νικολούλη

Το μυστήριο με το θάνατο του πατέρα

Ο ξαφνικός θάνατος του 42χρονου Γιώργου Πολύζου πατέρα του Κωστή από καρδιά,  αποτελεί μυστήριο για την οικογένεια του. Ο φάκελος του ανοίγει για να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του και γιατί δεν έγινε νεκροτομή.

Στο στούντιο του «Τούνελ» βρέθηκε ο ειδικός επιστήμονας και πραγματογνώμονας κ. Γιώργος Φιτσιάλος. Μίλησε για μία σύγχρονη μέθοδο που μπορεί να δώσει στοιχεία για τα ακριβή αίτια θανάτου του ακόμα και δέκα εννέα χρόνια μετά.

Οπως είπε χαρακτηριστικά: “Εάν τα οστά είναι καλοδιατηρημένα μπορούμε να κάνουμε ένα πλήρες τοξικολογικό προφίλ και να βρούμε τις πιθανές ουσίες που του είχαν χορηγηθεί εκείνη την περίοδο. Τότε δεν υπήρχαν υποψίες για περαιτέρω έρευνα. Τώρα η οικογένεια μπορεί να πάρει τις απαντήσεις που θέλει”.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα η Δέσποινα Κουτσέγκου έβλεπε πως στο διαδίκτυο είχαν οργανωθεί ομάδες υπέρ του Κωστή που άφηναν αιχμές εναντίον της και ζητούσαν δικαίωση. Δημιούργησε δύο προφίλ στο Facebook με ψεύτικο όνομα και άρχισε να εμφανίζεται σαν μια θλιμμένη μάνα που μιλούσε μέρα νύχτα στις φωτογραφίες του δολοφονημένου της παιδιού. Παράλληλα προσπαθούσε να έχει πρόσβαση σε άλλες σχετικές σελίδες για να μάθει πληροφορίες για την πορεία της έρευνας.

πηγή: Φως στο Τούνελ, kozan.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα