Η 'Σύμπραξη Αμετανόητων Αναρχικών' πίσω από την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβα Μητσοτάκη

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου 2018, στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της Ν.Δ., Μαρέβας Γκραμπόφσκι. γνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο μηχανισμό αποτελούμενο από τρία γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης, που βρίσκεται στην οδό Τάκη στην περιοχή του Ψυρρή, τα οποία εξερράγησαν στις 2:40. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο ελάχιστες υλικές ζημιές και δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου 2018, στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της Ν.Δ., Μαρέβας Γκραμπόφσκι. γνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο μηχανισμό αποτελούμενο από τρία γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης, που βρίσκεται στην οδό Τάκη στην περιοχή του Ψυρρή, τα οποία εξερράγησαν στις 2:40. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο ελάχιστες υλικές ζημιές και δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ανάληψη ευθύνης για τις εμπρηστικές επιθέσεις στην επιχείρηση της Μαρέβα Μητσοτάκη, στο ART και σε τρία αυτοκίνητα

Την ευθύνη για τον εμπρησμό με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη, πριν από λίγες μέρες στου Ψυρρή, στο κανάλι ART του Γιώργου Καρατζαφέρη, σε δύο αυτοκίνητα στο Περιστέρι και σε ένα ακόμα διπλωματικό αυτοκίνητο στο Νέο Κόσμο, ανέλαβε η ομάδα Σύμπραξη Αμετανόητων Αναρχικών-FAI/IRF, με κείμενο που ανάρτησε πριν από λίγη ώρα σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «οι εμπρηστικές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της επιθετικής αναρχικής αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου», ενώ εκφράζεται συμπαράσταση σε αναρχικούς κρατούμενους στην Ιταλία και στη Χιλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στην επιχείρηση της Μαρέβα Μητσοτάκη

ADVERTISING

SHARE: