Η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση μιλά για την δολοφονική επίθεση: Τον χτύπησαν εξ επαφής

Η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση μιλά για την δολοφονική επίθεση: Τον χτύπησαν εξ επαφής

Συγκλονιστικές οι λεπτομέρειες από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε το ζευγάρι στο γκαράζ του σπιτιού τους, από αγνώστους. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο γνωστός κομμωτής (Vid)

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, το ζευγάρι κατέβηκε στο γκαράζ του σπιτιού τους και τη στιγμή που επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητό τους, δύο άγνωστοι ένοπλοι δράστες τους επιτέθηκαν και αποπειράθηκαν να αποσπάσουν με την απειλή όπλων την τσάντα με τα χρήματα που μετέφερε το ζευγάρι.

Οι δράστες για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πυροβόλησαν δυο φορές σε βάρος του Καλλίτση, μία φορά στον θώρακα και μία στο πόδι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή πεζή, δίχως να πάρουν μαζί τους την τσάντα με τα χρήματα.

Η σύζυγος του κομμωτή μιλώντας για τη δολοφονική επίθεση στην πρωινή εκπομπή “Στα Καλά Καθούμενα”, ανέφερε: “Ο Πάνος είναι καλά. Ήταν μία άνανδρη επίθεση, χωρίς λόγο και αιτία. Ήταν στο γκαράζ μας δύο άνθρωποι με δύο πιστόλια στα κεφάλια μας. Με το που μπήκαμε στο γκαράζ είδαμε αριστερά και δεξιά δύο ανθρώπους με πιστόλια να μας σημαδεύουν. Ο Πάνος κλείδωσε τις πόρτες και πήγε να κάνει όπισθεν, αυτοί το είδαν και η πρώτη σφαίρα ήταν στο δικό μου τζάμι”.

Παράλληλα, ανέφερε “όταν πυροβόλησαν, βγήκα έξω και τους είπα ‘πείτε μας τι θέλετε και μην ξαναρίξετε σας παρακαλώ’. Η πρώτη σφαίρα χτύπησε εμένα στο χέρι, αλλά, λυπάμαι, δεν μπορώ να πω άλλες λεπτομέρειες. Βγήκαμε έξω, αυτοί ξεκίνησαν να φέρονται σ’ εμένα κάπως, ο Πάνος, αν και χτυπημένος, έπεσε πάνω τους και εγώ έτρεξα στο δρόμο και φώναζα ‘βοήθεια, μας σκοτώνουν”.

Ενώ, κατέληξε : “Τον είχαν χτυπήσει εξ επαφής στο στήθος και στα πόδια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου έκανε χειρουργείο, ευτυχώς πήγαν όλα καλά και οι γιατροί μιλούν για θαύμα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα